El germà de Giovani és un migcampista polivalent que pot jugar de migcampista i també en una posició més avançada.

El Villarreal CF fitxa a Jonathan dos Santos

09 / 07 / 2014

El migcampista internacional mexicà signarà per a les pròximes cinc temporades

A falta de la revisió mèdica del futbolista i la signatura del contracte, el Villarreal CF i el FC Barcelona han arribat a un acord de traspàs per Jonathan dos Santos Ramírez, de 24 anys, qui signarà amb el Submarí per a les pròximes cinc temporades.

El mexicà, que serà company del seu germà Giovani, és un migcampista polivalent que destaca per la seua gran qualitat tècnica, criteri amb la pilota, visió de joc i desplegament físic, tenint la possibilitat de jugar de migcampista i també en una posició més avançada.

Jonathan és un jugador format en la pedrera del Barça, on va debutar amb 19 anys en el primer equip el 28 d'octubre de 2009 en Copa del Rei i va formar part de la plantilla més guanyadora en la història del club en els últims anys. A més, va ser internacional absolut en set partits amb la selecció mexicana, amb la qual va estar preseleccionat per al Mundial de Sud-àfrica 2010 amb amb prou faenes 20 anys.

Es presenta demà a les 20.15 hores a portes obertes en El Madrigal

El nou futbolista del Villarreal es presentarà demà dijous a les 20.15 hores a portes obertes en El Madrigal, perquè l'afició li puga donar una càlida benvinguda. La roda de premsa podrà seguir-se en el videomarcador de l'estadi per als quals acudisquen a l'acte, que també podrà seguir-se en directe en la web oficial del club a través de ‘Villarreal CF Live’.

Presentació de la nova equipación Xtep de la temporada

Jonathan dos Santos eixirà vestit de groguet a la gespa del Madrigal amb la nova equipación Xtep de la Temporada 2014-2015 en la seua presentació oficial com a nou jugador del Villarreal Cf.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo