||||||

Emery: "Hui hem fet coses diferents"

22 / 09 / 2021

El tècnic del Villarreal CF ha destacat en roda de premsa l'exigència que ha mantingut l'equip durant els 90 minuts

Unai Emery ha comparegut en la roda de premsa posterior al partit contra l'Elche CF (3-1) en l'Estadi de la Ceràmica. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del tècnic basc:

Victòria

"Veníem en una línia de treball de buscar la victòria a través del joc, de millorar uns certs aspectes en defensa i en atac i incrementar l'agressivitat. Buscàvem estar molt damunt d'ells amb la pilota i plantejar quan atacar-los. Hem concedit unes situacions de contraatac i situacions per fora, però en els 90 minuts hem aconseguit ser guanyadors i d'ací ha vingut el resultat, consolidant el joc".

Empats anteriors

"Els empats venien de situacions de joc que estàvem satisfets per concedir poques situacions de perill, però hui ens suposa tres punts, sumar una victòria que dona confiança i que comence a agafar minuts gent amb gol. Tot està basat en la confiança i a afegir detalls als patrons de joc ja establits".

Rotacions

"Els jugadors van adquirint confiança sobre la base de jugar. Paco havia tingut pocs minuts i havia de recobrar el to físic per la lesió de pretemporada. Ha anat entrant en l'equip i l'ha fet molt bé".

Claus

"La clau ha sigut mantindre el mateix nivell d'exigència en la segona part i això és el que ha desgastat al rival. Hui hem fet coses diferents sent capaces d'assumir uns certs moments del partit fent un treball extra defensivament per a oferir més coses a dalt i coses positives de cara a la victòria".

Baixes

"Hem tingut baixes com les de Parejo, Samu, Raba, Gerard… però és part del que serà la temporada. Juguem molts partits i el fet d'anar fent uns certs canvis va enfocat a guanyar hui i a anar introduint a uns certs jugadors. La gestió dels canvis va pensant a armar l'equip. Per exemple, Sergio Asenjo estava treballant molt bé i havíem de donar-li algun partit. Iborra també està amb ganes de començar a ajudar".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL