||||||

Una nova oportunitat

21 / 09 / 2021

Unai Emery ha destacat en roda de premsa l'obligació de guanyar a l'Elche i la necessitat que el públic de la Ceràmica faça costat a l'equip en aquest encontre

L'entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut hui en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Elche CF en l'Estadi de la Ceràmica (dimecres, 22.00 hores). Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del tècnic basc:

Obligació de guanyar

"La idea és trobar la victòria a través del joc, de ser mereixedors d'ella. Hem fet una anàlisi del que portem de competició, intentant ser realistes, però amb un toc optimista de polir uns certs detalls i pensant que cada partit ens dona una oportunitat de ser competitius, controlar el partit com volem i arribar a l'àrea amb opcions reals de marcar".

Clau

"Estem veient la dificultat de tots els equips per a guanyar, però si portes temps sense guanyar, els empats són insuficients. L'Elche és un equip de resultats ajustats, la qual cosa et diu que no és fàcil marcar-li i que es mou bé en resultats estrets. Ha collit empats de molt de mèrit. És un equip que competeix molt bé i que sap jugar els seus moments en el partit i tenen jugadors amb bones individualitats. El seu entrenador va ser ací i vindrà amb ganes de fer un bon partit".

Baixes

"Mantenim les baixes de Raba i Samu i afegim la de Gerard. La resta, en principi, estan en bones condicions amb el que suposa haver jugat el diumenge. Hem de ser capaços de jugar amb falta de futbolistes per lesió, sanció o acumulació de minuts i per a això està dissenyada la plantilla. Hem d'adaptar-nos a la baixa de Gerard buscant diferents alternatives i trobant el lloc més adequat per a cada jugador. Tenim jugadors polivalents que ens ajuden en situacions diverses i això és bo. Cadascun té el seu rol, però intentem que tots se senten importants. Els donarem confiança".

Afició

"Hem de fer un pas més i sentir-nos forts en l'Estadi de la Ceràmica. Necessitem a l'afició i trobar una sinergia positiva amb ells, que se senten identificats amb el seu equip. És la nostra responsabilitat trobar aqueixa energia per a connectar amb ells. Els jugadors senten aqueix alé i, en ell, sempre hi ha un plus més per a cadascun".

Paco Alcácer

"Hem de continuar enfortint i treballant una situació de la temporada passada, que un dels davanters se senta còmode escorat i un altre com a referència en punta. Paco està centrat en la seua preparació, concentrat per a donar-ho tot quan arribe la seua oportunitat. A Mallorca, va tindre prop de 30 minuts i va crear perill. És un home que sempre ha tingut gol i l'equip li necessita".

Calendari

"Hem de pensar en cada partit i el que suposa en cada competició guanyar, empatar o perdre. Demà contra l'Elche ens juguem els tres punts a casa i ens volem trobar un partit fent un pas cap avant en el nostre estadi i en el qual guanyar siga l'única mira".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL