||||||

Exigència i compromís per a aconseguir la classificació

02 / 12 / 2020

Unai Emery i Francis Coquelin es mostren ambiciosos, però auguren una dura trobada davant el Sivasspor (dijous, 18.55 hores)

L'entrenador del Villarreal CF Unai Emery i el futbolista Francis Coquelin han comparegut en roda de premsa per a analitzar la prèvia de l'encontre d'UEFA Europa League davant el Sivasspor (dijous, 18.55 hores).

El tècnic basc ha destacat que es tracta d'un xoc de màxima exigència davant un rival que apura les seues possibilitats: “El Sivasspor es juga seguir amb vida en la competició. És un partit decisiu i per a nosaltres pot ser perillós. Volem donar continuïtat al que estem fent. Continuar apostant per una combinació entre futbolistes joves que sumen experiència i jugadors veterans que els ajuden en el camí”.

Per part seua, l'entrenador d'Hondarribia ha assenyalat que l'efectivitat i el bon fer defensiu són la recepta per a superar al conjunt turc: “Volem ser competitius, tindre el control i ser efectius. Ser nosaltres mateixos i imposar el nostre pla de partit. Ells tindran els seus moments i hem de Ser capaços de no concedir moltes ocasions”.

Coquelin: “Volem aconseguir la victòria i classificar-nos”

El jugador francés del Villarreal, Francis Coquelin, ha augurat un xoc complicat davant el Sivasspor: “És una competició molt dura, on tots els partits són complicats, però aquest especialment. El Sivasspor és un equip que, malgrat la victòria, ens va marcar tres gols a casa. Volem ser prudents i anar per el triomf per a classificar-nos. Per a això hem de defensar bé, aprofitant les ocasions que tinguem per a fer gols”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL