||||||

Mentalitzats

24 / 10 / 2020

Unai Emery destaca que l'equip ha d'estar molt concentrat davant el Cádiz

L'entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha assegurat aquesta vesprada que el seu equip ha de mantindre la concentració durant més de 90 minuts per aconseguir un resultat positiu davant el Cádiz CF al Ramón de Carranza (diumenge, 16.00 hores).

"Com a entrenador valore molt guanyar al Madrid al seu camp, ja que és molt complicat i té molt mèrit. I el Cádiz ve d'això. Això et dóna seguretat i confiança. Ells transmeten aquesta seguretat, deixant la sensació que des de la il·lusió volen demostrar que estan per a quedar-se i aprofitar l'oportunitat d'estar en Primera. Un equip molt ben treballat, que fan molt bé les coses, el seu és un 4-4-2 dels millors de la lliga, al que sumes que són els que millor corren els contraatacs", ha comentat.

Per Emery, serà clau ser intensos durant tot el partit: "Hem de saber què volem fer, hem d'estar molt concentrats, respectar-los i intentar imposar el nostre joc. Ells són un equip que competeixen els 90 minuts i aprofiten els canvis, ja que compten amb una plantilla d'un nivell alt i força igualat".

El tècnic basc també va destacar l'alt nivell dels adversaris locals fins a la data: "Portem dos partits fora, davant Barcelona i Atlético, i hem millorat del primer al segon, i la idea és millorar aquest. Hem de fer bé la possessió i acabar jugades, de no fer-ho haurem de treballar bé aquestes pèrdues, ja que ells estan molt acostumats a córrer i aprofitar molt bé aquestes pèrdues".

Per veure la roda de premsa completa d'Unai Emery només cal clicar al 'play' situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL