||||

L'Herbolario Navarro i el Villarreal CF segueixen de la mà

28 / 09 / 2020

L'entitat ecològica continuarà treballant al costat del Submarino per a fomentar la Salut Natural

El Villarreal CF i l'Herbolari Navarro segueixen units una temporada més. El club groc ha renovat el seu conveni de col·laboració amb l'Herbolario Navarro, per la qual cosa l'entitat ecològica continuarà sent, per cinquena temporada, el proveïdor oficial d'alimentació del club durant la present campanya 2020/21. A la signatura de l'acord han assistit el director nutricional del Villarreal, Héctor Usó i la responsable de Marketing d'Herbolari Navarro, Carolina Girbés.

Herbolario Navarro és una entitat ecològica nascuda en 1771. L'empresa s'ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb botigues distribuïdes a Albacete, Alacant, Balears, Cantàbria, Castelló, Conca, Madrid, Múrcia, València, Valladolid, Logronyo i Biscaia. A les tendes Herbolario Navarro es comercialitza tot el necessari per a gaudir d'una Salut Natural, sempre amb la finalitat d'oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Els suplements dietètics i l'alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l'esport d'elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l'alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d'inculcar en els jugadors una cura de la salut des d'una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra online de productes en https://www.herbolarionavarro.es/ 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL