||||||

Comença la segona fase de la campanya d'abonaments

16 / 09 / 2020

Els aficionats ‘groguets’ poden gestionar canvis d'ubicació i donar-se d'alta com a abonats fins al 30 de setembre

Arranca la segona fase de la campanya d'abonaments 20/21! Després de concloure ahir la primera fase, el Villarreal CF inicia aquest dimecres la segona etapa, en la qual s'alliberaran els seients que no s'hagen renovat fins hui i, a més, s'activaran els canvis d'ubicació en l'Estadi de la Ceràmica.

La setmana passada es va superar la barrera dels deu mil abonats, demostrant, l'afició ‘grogueta’ una vegada més que està amb l'equip fins i tot en les situacions més adverses. Si no t'has tret encara el teu abonament, eres a temps fins al 30 de setembre.

Baix el lema #YoSíEstoy, el club groc ha realitzat un important esforç, llançant una campanya d'abonaments que presenta fortes compensacions per als abonats ‘groguets’, que no van poder assistir als últims encontres que va disputar el Villarreal CF el passat curs a causa de la pandèmia del COVID-19.

CONDICIONS DE LA CAMPANYA 2020/21: Únicament vàlides fins al 30 de setembre

Els abonats de la temporada passada poden triar entre renovació d'abonament o devolució dels diners per a la pròxima temporada. La campanya d'abonaments, que tindrà lloc exclusivament de l'1 al 30 de setembre, presenta les següents opcions:

 • OPCIÓ 1. Per a fomentar la renovació, els abonats que decidisquen renovar la seua passada per a la temporada 2020/21 gaudiran d'un 60% de descompte en el preu de l'abonament, independentment de quin siga la seua categoria (VYP Or, VYP Plata i Abonament General). A més, com a mostra de solidaritat i compromís amb la conjuntura actual, els abonats que arran de la pandèmia del COVID-19 estiguen en situació d'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) obtindran un 75% de descompte.
 • OPCIÓ 2. El Villarreal CF reembossarà els diners corresponents al 30% de l'abonament a aquells abonats que no desitgen renovar i sol·liciten el reembossament corresponent pels sis partits que no van poder veure la temporada passada a causa de la pandèmia del COVID-19.
 • OPCIÓ 3. Els aficionats que vulguen ser nous abonats del Villarreal CF tindrà un 20% de descompte respecte a la campanya anterior en el seu carnet per a la temporada 2020/21.

L'abonament per a la temporada 2020/21 inclou tots els partits que el Villarreal CF jugue com a local en l'Estadi de la Ceràmica de LaLiga, la fase de grups de l'Europa League i fins a huitens de final de la Copa del Rey.

El club continuarà premiant l'assistència amb descomptes: els abonats que s'hagen perdut fins a un màxim de 3 partits en la 2019-20, seran ‘Very Yellow People’ Or en la 2020-21; mentre que els que s'hagen absentat entre 4 i 6, seran ‘VYP’ Plata. Els 6 partits que es van disputar a porta tancada en la 2019-20 es comptabilitzaran com assistits per als VYP.

Els abonaments de categoria especial mantindran la bonificació d'anteriors temporades, aplicada sobre el descompte base del 60% o 75% (ERTE).

 • Carnet jove. Els aficionats menors de 25 anys gaudiran d'un 50% de descompte addicional, que s'aplicarà sobre la rebaixa del 60% o 75% (ERTE) corresponent a la renovació de l'abonament.
 • El club mantindrà la renovació gratuïta als aturats. El primer any serà totalment gratis, mentre que el segon i tercer any, els aturats hauran de pagar un 33% i 66% del preu de l'abonament, respectivament. Aquests dos últims descomptes s'aplicaran sobre la bonificació del 60% o 75% ERTE corresponent a la renovació de l'abonament.
 • Jubilats i pensionistes. S'aplicarà una rebaixa de 15 euros al preu de l'abonament per a jubilats i pensionistes, que s'afegirà al descompte corresponent per la renovació de l'abonament (60% o 75% en cas de ERTE).

El Villarreal CF, compromés amb la situació

Davant el panorama incert a causa de la pandèmia del COVID-19, el Villarreal CF es compromet a adoptar les mesures de compensació oportunes en relació als partits que se celebren a porta tancada o amb reducció d'aforament durant la pròxima temporada.

Períodes de renovació i alta de nous abonats

 • El període de la campanya d'abonats serà fins al 30 setembre. Les condicions presentades ja no tindran validesa a partir de l'1 d'octubre.
 • A partir del 16 de setembre: canvis d'ubicació i alta de nous abonats.
 • El club oferirà facilitats de finançament en el pagament dels abonaments a través de CaixaBank, patrocinador del Villarreal.

Graderia d'Animació i avantatges d'abonat

 • El Villarreal continuarà habilitant la Graderia d'Animació.
 • Els abonats continuaran comptant amb avantatges i descomptes amb les empreses col·laboradores del Submarí gràcies a Yellow Club.
 • Els abonats del Villarrreal CF podran obtindre, de manera gratuïta, els abonaments del TAU Castelló (bàsquet) i Bisontes Castelló (futbol sala) per a la pròxima temporada.

#YoSíEstoy

#EndavantMésQueMai

Per a més informació es pot visitar la següent secció de la web oficial: https://villarrealcf.es/fans/abonate 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL