||||||

Rulli: “Arribe al Villarreal en el meu millor moment”

09 / 09 / 2020

El porter argentí ha promés esforç i s'ha mostrat molt il·lusionat per vestir l'elàstica groga

El porter argentí Gero Rulli ha sigut presentat aquest migdia com a nou futbolista del Villarreal CF en una roda de premsa que ha comptat amb la presència del conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles.

El porter ha agraït al club la seua aposta per ell i s'ha mostrat molt feliç per arribar al Villarreal: “És un honor defensar aquest escut. Sempre he volgut jugar en un club d'aquest nivell. Promet esforç i sacrifici per a retornar tot l'afecte que he rebut des que vaig arribar”.

Amb experiència en LaLiga i després d'una breu marxa en el futbol francés de la mà del Montpellier Hérault SC, Rulli assegura que arriba al Villarreal en el millor moment de tota la seua carrera esportiva: “Em sent en el moment més ple de la meua carrera. He aprés de tot, de les coses bones i de les dolentes. Totes les experiències que he viscut m'han portat a on estic ara. Vaig haver d'eixir de la Real Sociedad i a Montpellier he tornat a gaudir del futbol. Ara arribe al Villarreal i estic molt feliç de ser ací”.

Quant als objectius, Gero Rulli ha destacat que la seua prioritat és adaptar-se al més prompte possible a la dinàmica groga: “El primer és conéixer als nous companys i integrar-me en el grup. A llarg termini, lluite perquè el club continue millorant i complisca els seus objectius, ajudant en tot el que siga possible”.

Així mateix, el nou porter del Villarreal ha augurat una temporada exigent, però apassionant per al conjunt ‘groguet’: “Iniciar LaLiga amb bon peu és fonamental. Veure'ns a dalt des de les primeres jornades dona confiança i ajuda a treballar amb tranquil·litat. Serà una temporada difícil i competitiva, però tenim un gran planter i volem fer realitat els nostres objectius”.

Finalment, Rulli s'ha definit com un porter seré sota els arcs: “Vull transmetre tranquil·litat als meus companys i al tècnic. M'agrada comunicar-me amb els meus companys i corregir situacions des de l'arc. Tractaré d'aportar seguretat a la porteria groga”.

Roig Negueroles: “Creiem que el millor Rulli està per arribar”

El conseller delegat del Villarreal, Fernando Roig Negueroles, ha donat la benvinguda a Gero Rulli al club ‘groguet’ i li ha augurat un futur prometedor en la disciplina groga: “És un jugador que coneix LaLiga i que ve de fer una gran temporada al Montpellier. Creiem que el millor Rulli encara està per arribar. Estem molt il·lusionats amb el seu fitxatge i esperem que tinguem molt èxit en les pròximes temporades”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL