||||

Lliçó d'actitud i ofici per a apropar-se a Europa

09 / 07 / 2020

Rubén Peña ha enaltit la intensitat del Submarí per a obtindre els tres punts en el Coliseum Alfonso Pérez

El defensa del Villarreal Rubén Peña ha analitzat la important victòria groga davant el Getafe CF en el Coliseum Alfonso Pérez (1-3). El futbolista avilés ha destacat l'ofici que va exhibir l'equip ‘groguet’: “Hi ha partits que has d'igualar, almenys, la intensitat del rival per a guanyar el partit. Davant el Getafe, ho hem fet. Hem concedit poques ocasions i hem marcat tres gols per a sumar els tres punts davant un rival directe”.

Autor del tercer tant del partit, Rubén Peña ha celebrat el seu gol amb una dedicatòria molt especial: “He tingut la sort que Gerard m'haja posat una bona pilota i he pogut marcar. Li ho dedique a la meua dona, que està embarassada i estem molt il·lusionats”.

Després d'haver fet un pas de gegant en la lluita per accedir a llocs europeus, el defensa avilés advoca per prolongar la dinàmica davant la Real Sociedad: "És un altre rival directe. Hem de descansar el màxim possible per a tractar d'obtindre la victòria i segellar matemàticament la plaça europea".

Per a veure les declaracions de Rubén Peña només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia del Villarreal CF.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL