||||||

"L'afrontem com una final"

30 / 06 / 2020

Javi Calleja es mostra il·lusionat i caut de cara al duel davant del Real Betis al Benito Villamarín

L'entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, s'ha mostrat molt il·lusionat de cara al partit d'aquest dimecres davant el Real Betis al Benito Villamarín. Això sí, el tècnic madrileny ha assegurat que no serà gens senzill continuar amb la bona ratxa de resultats després de sumar 13 punts dels últims 15 possibles. "Ens espera un partit complicat davant d'un bon equip que no està passant-ho bé, pel que voldrà canviar aquesta dinàmica. Hem de defensar molt bé, tindre la contundència que hem tingut en els partits anteriors, i quan tinguem la pilota complicar les coses. Hem de mostrar les nostres virtuts, no regalar i assegurar les possessions perquè no es troben còmodes", ha analitzat.

De fet, Calleja no va dubtar a destacar la importància del xoc: "Hem d'afrontar el partit mentalment com si fos una final, hem d'estar preparats per al que ens trobarem, ja que serà un partit complicat i en el qual no ens regalaran res. Ens enfrontem a un gran equip, que compta amb grans jugadors i hem de donar la nostra millor versió".

Pel que fa a l'anàlisi del rival, Calleja adverteix del seu potencial: "Espere al Betis fidel a si mateix, és un equip que m'agrada veure-ho jugar. És un equip amb talent i que amb la pilota et complica molt, són un equip amb qualitat. És veritat que l'equip aquest any no està tenint sort de cara a porta i això és vital, de manera que al no estar tan encertat dalt les coses no els ha anat tan bé".

Per al preparador del Submarí, una de les claus pot estar en la defensa: "Hi ha molta igualtat i molt talent en els dos equips. Una de les claus serà qui defense millor, ja que als dos equips ens agrada tindre la pilota i dominar el partit a través d'aquesta i de la possessió. Quan et relaxes en el treball defensiu, en la vigilància, el pagues. Per això, serà clau defensar millor que ells quan no tens la pilota".

Pel que fa a les aspiracions europees del Villarreal CF, Calleja prefereix no posar-se límits, encara que sempre amb els peus a terra: "Em veig amb opcions d'estar en aquesta baralla, cada vegada queden menys partits i estem en un bon moment. Ara anem a jugar amb el Betis i la idea és la de guanyar i sumar. No volem posar-nos límits i aspirar a la màxima. No hem d'oblidar d'on venim, l'obligació d'entrar a Europa ens l'hem guanyat al llarg de l'any, i a partir d'aquí és veritat que tenim jugadors, equip i afició per aspirar al màxim. Ara i per mèrits estem aquí, i estem per fer les coses bé, per ser constants i per creure en el que fem. La línia és bona, la feina hi és, l'equip ha anat de menys a més i les sensacions són molt bones. Per això, estic molt content pel que està fent l'equip i els jugadors".

Per veure la roda de premsa completa de Javi Calleja tan sols cal clicar al 'play' situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL