||||||

#UnitsMésQueMai

05 / 06 / 2020

El Villarreal CF impulsa diverses iniciatives d'animació perquè ho resta de temporada

A causa de les mesures de seguretat i prevenció per part de les autoritats sanitàries, que no permeten l'accés del públic als estadis per la pandèmia del COVID-19, el Villarreal CF impulsa una sèrie d'iniciatives perquè els seus aficionats puguen sentir-se més prop de l'equip i els jugadors puguen notar el seu suport en el que resta de temporada, baix la campanya #UnitsMésQueMai.

Tenint en compte el moment de dificultat pel qual estem passant i les limitacions derivades per la pandèmia, és el moment d'intentar estar tots junts, malgrat la distància. Endavant!

  • La teua foto gratis en l'Estadi de la Ceràmica!

Els abonats groguets que així ho desitgen podran pujar una fotografia per a crear el seu ‘avatar’ gratis de manera ràpida i senzilla, perquè estiga present en l'Estadi de la Ceràmica durant els sis encontres que resten com a local aquesta temporada.

L'entitat ‘grogueta’ s'encarregarà d'imprimir les imatges dels seus abonats a grandària real i les col·locarà en les diferents localitats del feu groc, com a detall a la seua afició que li ha acompanyat de manera incondicional al llarg de la seua història i perquè els jugadors se senten, d'alguna manera, més abrigallats.

Per a poder pujar la teua foto, has d'entrar en el següent enllaç i seguir els passos indicats: CREA EL TEU AVATAR ‘GROGUET’

Puja la teua foto!

  • La veu de l'afició, amb el Submarí

En la mateixa línia d'animació, el club reforçarà el seu sistema de megafonia per als partits que resten en l'Estadi de la Ceràmica, a través de la qual s'emetran càntics gravats de l'afició grogueta perquè l'equip puga sentir la calor de la seua gent.

  • Comparteix la teua foto i vídeo amb el club

A través de les xarxes socials, sota el #UnitsMésQueMai, els aficionats podran pujar continguts audiovisuals perquè el club els utilitze en els seus mitjans oficials i també en la megafonia i videomarcador de l'estadi per als seus partits a casa. Deixa el teu missatge d'alé en la prèvia dels partits, tant per als encontres de casa com fora, o bé mostra'ns com vius els partits en la distància.

Finalment, davant l'excepcional situació sanitària que impedeix als aficionats poder acudir al camp, el Villarreal CF donarà a conéixer pròximament les mesures de compensació que tindrà amb els seus abonats, els qui no podran assistir als 6 partits que resten aquesta temporada en l'Estadi de la Ceràmica.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL