||||||

Pau: “Volem començar al màxim nivell”

02 / 06 / 2020

El defensa groc destaca que l'equip ja treballa amb la vista posada en el primer partit de lliga davant el RC Celta

El defensa del Villarreal Pau Francisco Torres ha comparegut davant els mitjans oficials per a analitzar l'actualitat del Submarí, que aquesta setmana ja està entrenant de manera conjunta en un sol grup. El futbolista vila-realenc ha reconegut que l'equip ja està focalitzat a preparar el xoc davant el RC Celta (dissabte 13 de juny, a les 17.00 hores): “Tenim la ment posada en el retorn de LaLiga. Ja estem començant a fer partits en els entrenaments i a analitzar als rivals. Anem avançant tasques. En aquests deu dies ens prepararem al màxim, ja que després vindrà tot molt seguit. Cal començar al màxim nivell”.

Davant l'opció de lluitar pels llocs europeus, Pau s'ha mostrat ambiciós i ha assenyalat que l'equip farà el possible per aconseguir-lo: “Tenim l'opció d'entrar a Europa sent setens i ho intentarem. L'equip està il·lusionat i lluitarà fins al final”.

A més, el ’4’ groc ha assenyalat que tots els companys del planter estan mentalitzats que seran importants en aquest tram final del curs: “Són molts partits en pocs dies i hi haurà rotacions. Tots els companys tindrem oportunitats d'ajudar a l'equip. La baixa de Funes Mori la notarem, però, entre tots, la intentarem suplir de la millor manera”.

Finalment, Pau ha valorat de manera positiva la seua primera temporada en el primer equip groc, però s'ha mostrat exigent i espera acabar el curs amb les mateixes sensacions: “Aquesta temporada està sent bona per a mi, però he de continuar treballant de la millor manera. Del que hem fet fins ara no s'acorda ningú”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL