||||||

“Teníem moltes ganes de tornar a entrenar en el camp”

12 / 05 / 2020

Sergio Asenjo assegura que l'equip treballarà al màxim per a arribar en bones condicions a la represa de lliga

El porter del Villarreal Sergio Asenjo ha comparegut aquest migdia davant els mitjans oficials per a analitzar la tornada als entrenaments de l'equip groc. El portera palentí s'ha mostrat il·lusionat, després d'haver completat ja les primeres sessions de treball a la Ciutat Esportiva: “Teníem moltes ganes de tornar a entrenar en el camp. Posar-nos les botes i trepitjar la gespa és molt important per a nosaltres. Aquests mesos hem treballat força, hem fet molta bici, però al final un porter necessita posar-se els guants i estar davall de la porteria. Encara que siga entrenament individual i mantenint les distàncies, el fet de vindre a la Ciutat Esportiva i veure als companys, ja és una cosa diferent i que trobàvem a faltar”.

El ‘1’ groc assegura que el treball de les pròximes setmanes serà vital per a arribar a la represa de lliga de la millor forma possible: “Ara toca entrenar dur i preparar-se per a quan s'inicie el campionat. Amb les setmanes que tenim per davant, podem aconseguir-ho. Volem arribar en un bon moment a la tornada de la competició i disputar les onze jornades restants amb garanties i amb la il·lusió de lluitar per estar en els llocs de dalt”.

Respecte a l'absència d'afeccionats en els encontres, Asenjo reconeix que resultarà estrany no comptar amb el suport dels seguidors grocs en l'Estadi de la Ceràmica: “Serà molt estrany jugar sense afició, però som professionals i hem de bregar amb aquesta situació i tractar de fer-ho tan bé com siga possible dins del camp”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL