||||

La Tenda de l'Estadi torna a obrir aquest dilluns

09 / 05 / 2020

L'establiment comercial del Villarreal reinicia la seua activitat per a atendre amb cita prèvia de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00h

La Tenda Oficial de l'Estadi de la Ceràmica tornarà a obrir les seues portes el dilluns 11 de maig. L'establiment comercial del Villarreal reinicia la seua activitat de dilluns a divendres amb un horari de 10.00 a 14.00 hores. Els aficionats que desitgen assistir hauran de demanar cita prèvia trucant al telèfon 964524000. Per part seua, la Tenda Oficial del Centre continuarà tancada durant aquests dies.

Complint amb la normativa de seguretat i higiene que recull el Reial Decret publicat pel Boletín Oficial del Estado referent a l'obertura d'establiments comercials, el Villarreal CF aplicarà una sèrie de mesures de precaució i salut pública per a previndre nous contagis de COVID-19.

L'aforament màxim de la Tenda de l'Estadi serà de tres persones, a més del personal de l'establiment, i serà obligatori l'ús de guants i màscares en interior del local.

Per seguretat i en benefici de la salut pública, la Tenda proveirà de gel hidroalcohòlic perquè els clients li ho apliquen abans d'entrar i serà obligatori mantindre en tot moment la distància de seguretat de dos metres dins de l'establiment.

Compra online amb recollida gratuïta a la Tenda de l'Estadi

Per a facilitar les compres als seus afeccionats, el Villarreal CF ha implementat la possibilitat de recollir a la Tenda de l'Estadi els productes adquirits a la Tenda Online sense cost addicional. Per a triar aquesta opció, en el procés de compra d'un producte s'ha de seleccionar “Tenda Online Oficial del Villarreal CF” com a mètode d'enviament. Durant la Fase 0 de la desescalada, els aficionats hauran de demanar cita prèvia per a poder recollir la seua compra de dilluns a divendres amb horari de 10.00 a 14.00 hores.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL