||||

Profeta en la seua terra

28 / 02 / 2020

Pau Francisco Torres ha rebut el premi com el Millor Esportista del 2019 en la Gala de l'Esport de Vila-real

El central vila-realense Pau Francisco Torres va rebre ahir el premi com el Millor Esportista masculí del 2019 en una Gala de l'Esport organitzada per l'Ajuntament de Vila-real i celebrada en el Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner. També va rebre aquest guardó la gimnasta Neus Batalla García com a Millor Esportista femenina.

El jove defensa del Villarreal CF veu reconeguda així la seua meteòrica trajectòria, ja que a més de ser un dels futbolistes més destacats de la primera plantilla groga, Pau va debutar amb gol amb la Selecció Espanyola sent el primer futbolista nascut a Vila-real que juga amb el combinat nacional absolut.

Ja va ser reconegut en els XX Premis Poble

Aquest reconeixement se suma al que Pau ja va rebre el passat 14 de desembre en la gala de lliurament dels XX Premis Poble per ser el primer jugador de Vila-real a jugar amb la Selecció Absoluta i el primer a marcar un gol. A més, Pau és l'únic jugador de la ciutat que ha arribat a debutar en Primera Divisió amb el primer equip del Villarreal CF, desenvolupant tota la carrera esportiva en el club groc, des dels 5 anys.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL