||||||

Bons records a San Mamés

27 / 02 / 2020

Pau Francisco Torres analitza el xoc d'aquest diumenge en un estadi en el qual va guanyar 1-3 amb el Villarreal B

El central vila-realense del Villarreal, Pau Francisco Torres, ha assegurat aquest migdia que el partit del pròxim diumenge davant l'Athletic Club (14.00 hores) és molt important per a les aspiracions europees del Submarí. “Sabem que el Ahletic no està passant per una bona dinàmica i tractarem que seguisquen amb aqueixa ratxa encara que siga una setmana més. No és normal que porte tants partits sense guanyar. És una possibilitat d'enganxar-nos de nou a aqueixes posicions europees. L'Athletic té jugadors de molta qualitat. Són forts a casa i haurem d'estar concentrats els 90 minuts intentant defensar amb la pilota. Guanyar allí seria una molt bona notícia, però encara quedarà molta Lliga per davant”, va comentar.

Per a Pau, la dificultat serà màxima. “Hem de tornar a mostrar la nostra millor cara fóra de casa. L'altre dia davant l'Atlético vam fer una bona primera part, però per errors se'ns va escapar el partit. Ara estem preparant el partit contra l'Athletic. San Mamés és un camp complicat, però davant la Real i el Sevilla també vam aconseguir la victòria jugant com a visitants. Ells tenen molta il·lusió en la Copa, però segur que tenen ganes de tornar a guanyar davant la seua gent”, va asseverar.

El xoc es disputarà en San Mamés, un estadi que porta bons records a Pau. Allí, el Villarreal B va superar al Bilbao Athletic (1-3) en la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona A en la temporada 2017/2018. “San Mamés és un estadi important de la nostra lliga. Tinc bons records de quan vam passar en el ‘play-off’ d'ascens disputat amb el Villarreal B i tant de bo puga repetir-se una victòria allí”, va rememorar.

Si la victòria cau del costat groc, el Villarreal podria tornar a llocs europeus. “Anem setmana a setmana. Tots els partits són complicats i els tres punts valen el mateix contra un equip o un altre. Si estem bé la lluita pels llocs europeus estarà oberta fins al final de temporada”, va finalitzar Pau.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL