||||

Anima al Villarreal davant l'Atlético!

17 / 02 / 2020

La Agrupació de Penyes del Villarreal ha organitzat desplaçament per al partit del Submarí en el Wanda Metropolitano (diumenge, 21.00 hores)

Acompanya al Submarí en la seu encontre davant l'Atlético de Madrid! La Agrupació de Penyes del Villarreal ha organitzat desplaçament per a animar al Submarí en el seu partit en el Wanda Metropolitano (diumenge, 21.00 hores).

El desplaçament, que inclou entrada al partit i viatge amb autobús, té un preu de 58 euros per a penyistes, 70 euros per a abonats del Villarreal CF i 80 euros per a la resta de seguidors ‘groguets’.

Els aficionats que desitgen inscriure's al desplaçament poden fer-lo a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica aquest dimarts, dimecres i dijous, en un horari de 10.00 a 18.00 hores. Així mateix, si vius fora de Villarreal, pots inscriure't, previ pagament, a través del contacte 670354838.

El desplaçament partirà el mateix diumenge, dia de l'encontre, a les 10.30 hores des de l'Institut Broch i Llop. La volta a Vila-real està prevista una vegada concloga el partit en el feu blanc-i-vermell.

Compra la teua entrada solta per 40 euros!

Si estàs interessat a assistir el partit, però desitges fer-lo pels teus propis mitjans, pots adquirir l'entrada solta per a l'encontre en el Wanda Metropolitano per 40 euros a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica, en un horari de dimarts a dijous, de 10.00 a 18.00 hores.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL