||||

Acompanya al Villarreal a Vallecas!

28 / 01 / 2020

La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a animar al Submarí en el seu enfrontament coper

Dóna suport al Submarí a Vallecas! La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per a acompanyar al conjunt de Javi Calleja en el seu enfrontament de huitens de final de la Copa del Rei davant el Rayo Vallecano (dimecres, 19.00 hores).

El desplaçament, que inclou entrada i viatge amb autobús, té un cost de 44 euros per a peñistas i de 55 euros per a la resta de seguidors ‘groguets’. Els interessats a apuntar-se podran fer-ho a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica, aquest dimarts, en un horari de 10.00 a 18.00 hores, i dimecres, fins a les 11.00 hores.

Cal destacar a l'eixida cap a Madrid tindrà lloc el dimecres a les 12.00 hores des de l'Institut Broch i Llop. La volta a Vila-real està prevista una vegada concloga l'encontre a Vallecas.

Entrades soltes per al Rayo Vallecano-Villarreal, a 25 euros

Els seguidors grocs que desitgen assistir al xoc, però preferisquen viatjar pel seu compte, poden comprar la seua entrada a l'encontre per 25 euros a la Tenda de l'Estadi de la Ceràmica durant aquest dimarts, en un horari de 10.00 a 18.00 hores, i dimecres, fins a les 12.00 hores.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL