||||||

Calleja: “Hem de ser intensos i donar el nostre millor nivell”

21 / 01 / 2020

El tècnic groc ha ressaltat la importància de mantindre la concentració de principi a fi per a superar al Girona FC i passar de ronda en Copa del Rey

L'entrenador del Villarreal, Javi Calleja, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del xoc coper davant el Girona FC (dimecres, 21.00 hores). El tècnic ‘groguet’ ha destacat la necessitat de veure un Villarreal intens i concentrat de principi a fi: “Per a passar de ronda, hem de donar el 100%. Ser un equip intens, mantindre l'atenció els 90 minuts i tindre mentalitat guanyadora. No mirar tant al rival i sí que estar centrats en nosaltres mateixos, a explotar totes les nostres virtuts”.

Després de la derrota davant l'Espanyol, Calleja ha explicat que l'equip ja ha passat pàgina i està totalment centrat en el partit de setzens de final en Montilivi: “Vam fer un començament molt dolent tant en la primera part com en la segona. Això va condicionar tot el partit. Hem de mostrar que anem per el encontre des del minut un. Tenim l'oportunitat de demostrar-ho davant el Girona. És un equip de Segona, però té una plantilla amb molts jugadors de Primera. Hem d'eixir concentrats i atents perquè no passe això de l'altre dia”.

A més, Javi Calleja ha mostrat la seua preocupació per la borrasca que està assotant tot el litoral mediterrani: “És un condicionant important de cara al partit. No deixa de ploure. És possible que ens trobem un camp entollat i que no estiga en les millors condicions per a jugar el futbol que ens agrada. Jo espere que es puga jugar. Veurem demà com està el dia per a veure si es pot jugar o no”.

Per a veure les declaracions de Calleja només cal clicar a la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL