||||||

Retorn 'top'

18 / 09 / 2019

Moi Gómez s'ha convertit en una de les sensacions del Villarreal en el començament de Lliga

El migcampista alacantí del Villarreal CF, Moi Gómez, ha tornat 'on fire'. El talentós futbolista format en la Cantera Grogueta ha tornat a la disciplina groga aquesta temporada signant un començament somiat. El '23' groc suma dos gols i dues assistències en els quatre primers partits de LaLiga. "Em trobe molt bé, estic bé físicament i intente en cada partit donar el millor de mi. El tècnic m'està donant molta confiança des que he arribat, i a això se suma que els companys m'ho han posat molt fàcil. He vingut amb moltes ganes de demostrar i d'ajudar a l'equip. Per a mi era molt important tornar a casa i és una oportunitat que no puc deixar escapar. Agraeixo al club que comptessin amb mi, per apostar per mi i per deixar-me estar una altra vegada en el que és el meu club", ha comentat després de l'acte a l'oficina d'ASISA a Vila-real.

Moi Gómez assegura que l'equip té molt bones sensacions: "L'altre dia va ser molt important guanyar, ja que necessitàvem la victòria després del que havia passat en els partits anteriors. Volem continuar amb la ratxa, i per a això sabem que hem de guanyar els partits a casa. Arriba un partit important davant el Valladolid, ja que vam sumar dos partits a casa sense guanyar i ja volem donar-li una alegria a la nostra gent".

Pel que fa a l'anàlisi del rival, el futbolista de Rojales adverteix del perill val·lisoletà: "El Valladolid és un equip que està fent les coses bé, que estem empatats a punts i que està fent les coses bé fora de casa. És un equip molt sòlid i molt fet, sabem que no serà un partit fàcil. Tenim ganes de guanyar ja a casa, ganes d'estar a la zona alta de la taula, però per a això sabem que hem de guanyar aquest partit amb el Valladolid".

Moi Gómez es mostra ambiciós: "Tenim una gran plantilla, un equip per estar a prop de la part alta, però hem d'anar partit a partit i el proper és el de Valladolid. Hem de saber que cada partit és complicat i que tot està molt igualat. Sabem que tenim facilitat de cara al gol, som un equip que genera ocasions amb facilitat, és una cosa que estem fent bé".

Per finalitzar, Moi Gómez va recalcar la importància de la polivalència sobre el camp: "És bo tindre moltes opcions i possibilitats. L'equip se sent còmode en totes les possibilitats, per la qual cosa és el tècnic qui decideix. En el personal crec que puc jugar en qualsevol de les demarcacions en el mig del camp, el que em fa més fàcil tindre opcions per jugar. Però som molts jugadors que podem jugar en aquestes demarcacions, hi ha molta competència i molta qualitat".

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL