||||||

Anguissa, Moi Gómez i Ontiveros 'fitxen' per ASISA

18 / 09 / 2019

Tres dels nous fitxatges del Villarreal CF han rebut les seues targetes sanitàries del proveïdor mèdic del club

Zambo Anguissa, Moi Gómez i Javi Ontiveros han rebut aquest migdia les seues targetes sanitàries d'ASISA, proveïdor mèdic del Villarreal CF. Els tres dels nous fitxatges del Submarí han conegut així de primera mà la nova oficina d'ASISA a Vila-real en un acte al qual també han assistit el delegat d'ASISA a Castelló, el Dr. Javier Gomez-Ferrer; i el gerent d'ASISA a Castelló, César Gozalbo.

ASISA és el proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol des del gener del 2016 i recentment s'ha renovat el seu vincle per tres anys més. Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s'encarrega de l'assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Villarreal CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posa a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l'accés als últims tractaments i als avenços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l'esport

Aquest acord s'emmarca en els principis corporatius d'ASISA, que manté com una de les seues senyes d'identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d'activitats socials, culturals i esportives.

Per això, l'asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l'educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l'objectiu de la promoció de l'esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d'aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL