||||||

Alberto Moreno arriba al Villarreal CF

09 / 07 / 2019

El club groc ha arribat a un acord amb el lateral sevillà per a les pròximes cinc temporades

El Villarreal CF ha arribat a un acord amb Alberto Moreno perquè siga futbolista del club groc durant les pròximes cinc temporades. A falta de la corresponent signatura de contracte entre les dues parts, el defensa sevillà recala al Submarí Groc com a agent lliure, després de finalitzar la vinculació contractual que mantenia amb el Liverpool FC fins al passat mes de juny.

El futbolista andalús, que ja ha superat la revisió mèdica amb el Villarreal CF, signarà el seu contracte aquest dimecres a primera hora i s'exercitarà, a les 9.30 hores, a la Ciutat Esportiva amb els seus nous companys. Després de l'entrenament, serà presentat a les 12.30 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva en un acte dirigit exclusivament als mitjans de comunicació.

Alberto Moreno, velocitat i talent per al lateral esquerre

Alberto Moreno Pérez (05/07/1992) és un contrastat lateral esquerre de perfil ofensiu. Internacional amb la Selecció Espanyola, el defensa sevillà es va proclamar campió de la Champions League amb el Liverpool CF la passada temporada. A més, en el seu palmarès, també compta amb una Europa League, que va alçar amb el Sevilla FC, i un Campionat d'Europa Sub-21.

El futbolista andalús és un lateral molt complet i amb una gran capacitat per sumar-se a l'atac. A més d'aportar profunditat al joc del seu equip, Alberto Moreno és un fabulós assistent. Al llarg de la seua carrera, ha repartit 16 passades de gol i ha perforat la porteria rival fins a 6 ocasions. Després d'acumular 141 trobades en cinc temporades amb el Liverpool FC, el defensa sevillà torna al futbol espanyol, una competició que coneix bé després del seu pas pel Sevilla FC, club en el qual es va formar com a jugador i on va jugar fins a 62 partits oficials.

 

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL