||||

El talent precoç de Vera Rico

02 / 03 / 2020

La migcampista benicense de 15 anys ja ha jugat dos partits amb el primer equip femení

Debutar amb el primer equip és sempre un somni per a qualsevol jugador del planter. Són molt pocs els que arriben a aconseguir-ho, per la qual cosa sempre que es dóna és un motiu de celebració. El Villarreal CF va decidir, fa diversos anys, apostar fort pel futbol femení. La Cantera Grogueta està formant cada vegada més a jugadores de primer nivell i això es pot veure en les convocatòries del primer equip. Sara Monforte està comptant amb moltes jugadores de la pedrera, que a la seua curta edat ja compten amb experiència.

Aquest és el cas de Vera Rico Trilles. La migcampista ‘grogueta’ de 15 anys va disputar els seus primers minuts amb el primer equip davant el Còrdova i va complir així un somni de la infància. “Va ser un moment inoblidable, mai se m'esborrarà de la memòria. Encara que no vam poder aconseguir la victòria, em vaig posar molt contenta pel debut amb el primer equip”, així de feliç es mostrava Rico.

Aquest cap de setmana va tornar a jugar els últims minuts del partit del Femení A fora de casa davant el Tacuense que va finalitzar amb una altra victòria de les grogues (0-1).

Però la història de Vera Rico i el futbol va arrancar diversos anys arrere, quan tan sols tenia sis. Benicàssim, la seua ciutat natal, va ser testimoni dels seus primers passos i les seues primeres puntades a la pilota de futbol. Va començar a entrenar i jugar els seus primers partits en el ACD Benicense, però prompte va despertar l'interés del Villarreal CF. “En el col·legi sempre jugava al futbol amb els meus amics, per la qual cosa vaig decidir començar a jugar en el Benicense. Poc després el Villarreal CF es va fixar en mi, vaig anar a fer les proves i hui dia continue sent grogueta”.

Encara que no tot va ser futbol per a Rico, ja que en els seus inicis va tindre influències d'un altre esport. La canterana groga va començar a practicar el futbol a l'hora que la gimnàstica, però al poc temps va haver de decidir entre els dos. Rico compta com va ser el moment: “Quan era xicoteta combinava la meua passió pel futbol amb la gimnàstica. Fins que va arribar un punt en el qual preferia continuar jugant exclusivament a futbol. Va ser una decisió difícil, però vaig encertar sens dubte”.

Hui dia, la futbolista groga té ‘fitxa C’, però des de principi d'any porta dinàmica amb el segon equip ‘groguet’. Fins fa unes poques setmanes, quan Sara Monforte es va fixar en el talent de Vera Rico i va decidir cridar-la per a començar a entrenar amb el primer equip. Una crida que va enxampar per sorpresa a la jove jugadora i que va marcar un abans i un després. “És tot un somni complit poder estar entre jugadores de tant de nivell”, va concloure. Vera Rico, apunten el seu nom.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL