||||||

El Femení A fitxa a... Salma Paralluelo!

18 / 09 / 2019

La saragossana compaginarà el futbol amb l'atletisme lluint també els colors del Playas de Castellón

Doble fitxatge estrella. El Villarreal CF i Salma Paralluelo han arribat a un acord perquè la saragossana jugue al Femení A del club durant les pròximes tres temporades (fins 2022). A més, Salma Paralluelo competirà en atletisme a partir de l'1 de gener del 2020 lluint els colors del Playas de Castellón, club que té un acord amb el Villarreal CF dins d'Endavant Esports. Cal recordar que Salma Paralluelo estarà lligada al club Scorpio-17 de Saragossa d'atletisme fins al 31 de desembre de el 2019.

La presentació oficial de Salma Paralluelo es durà a terme aquest dijous a les 12.00 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. A la mateixa assistirà el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, i el president del Playas de Castellón, Toni Escrig. L'acte estarà dirigit als mitjans de comunicació.

Campiona del Món i d'Europa amb Espanya Sub-17 en futbol

Amb només 15 anys, Salma Celeste Paralluelo Ayingono (Saragossa, 13 de novembre de 2003) brilla jugant a futbol. De fet, és campiona d'Europa i també del Món amb la Selecció Espanyola Sub-17 (coincidint amb Aixa Salvador). La temporada passada va estar defensant els interessos del Saragossa CFF.

Salma Paralluelo juga en la posició d'extrem, on pot explotar a la perfecció les seues inqüestionables qualitats físiques. A més, té qualitat amb la pilota als peus. Un fitxatge 'top'.

Una altra atleta d'elit per el Playas de Castellón

Un reforç d'autèntic luxe per a l'equip que dirigeix ​​Sara Monforte en la recentment creada categoria 'Repte Iberdrola' (Primera B) i també per al Playas de Castellón, ja que Salma Paralluelo és una de les atletes espanyoles amb més projecció. Aquest any va ser campiona d'Espanya juvenil baix sostre, bronze en el 400 del Nacional absolut indoor i va anar als Europeus de Glasgow. A l'aire lliure va signar nou proves de 400 tanques. Va volar al Míting de Huelva (57.43), a tres centèsimes del rècord d'Aragó absolut d'Esther Lahoz. Després va guanyar els Nacionals sub-18 i es va emportar l'or en el FOJE al 400 tanques i el relleu.

El millor està per arribar. Benvinguda, Salma!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL