||||

Últimes places per als Campus PRO del Villarreal!

08 / 06 / 2021

Encara pots apuntar-te als torns 1 i 3, que se celebraran durant juliol a Puigcerdà (Girona)

T'agradaria sentir-te en la pell d'un futbolista del Submarí Groc? Eres a temps d'apuntar-te als Campus PRO del Villarreal CF! El Submarí encara té places per a dues dels tres torns programats, que se celebraran durant el mes de juliol en les instal·lacions de l'Hotel Puigcerdà Park (Girona).

Els dos torns del Campus PRO en els quals encara queden places són els següents:

  • Torn 1: del 4 al 10 de juliol a l'Hotel Puigcerdà Park.
  • Torn 3: del 18 al 24 de juliol a l'Hotel Puigcerdà Park.

El Torn 2, que se celebrarà de l'11 al 17 de juliol a l'Hotel Puigcerdà Park (Girona), ja està complet.

El Campus PRO és una activitat esportiva dirigida a xiquets/as entre 4 i 17 anys que consisteix a realitzar una estada setmanal interna a l'estiu amb jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional.

Per només 595 euros, el Campus PRO inclou l'allotjament en règim de pensió completa, cobertura mèdica, dos equipaments del Villarreal, trasllats en bus des de la Ciutat Esportiva del Villarreal a la seu de Puigcerdà i retorn (suplement per viatge de 20+20 euros). No sols això, els participants tindran l'oportunitat d'exercitar-se a doble sessió d'entrenament diari i jugar mini partits al costat de la llegenda grogueta i de la Selecció Espanyola Marcos Senna.

Aquesta inoblidable experiència esportiva desenvolupa un programa formatiu intens de futbol sota els paràmetres de la metodologia d'entrenament i sota les directrius dels propis entrenadors de la Cantera Grogueta. A més, durant el transcurs dels Campus PRO, es potenciarà amb especial atenció la figura del porter com a perfil d'especialista en el joc realitzant un cicle de treball específic diari.

Per si no fos prou, les joves promeses que formen part del Campus PRO podran ser seleccionats per a competir en els millors tornejos nacionals amb segell VillarrealCF. Com a colofó, els xicotets ‘groguets’ participaran en una gran festa de comiat i rebran un diploma oficial del Villarreal CF personalitzat.

Obtingues més informació i inscriu-te al Campus PRO en la web oficial del Campus i Tornejos del Villarreal CF!

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL