||||

Miguel Álvarez: "Anem en el millor moment a Eivissa"

08 / 01 / 2021

L'entrenador del Villarreal B ha recalcat la importància de mantindre el bon nivell competitiu per a fer front al líder de la categoria (diumenge, 12.00 hores)

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut aquest matí en roda de premsa davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del duel de lliga davant la UD Ibiza (diumenge, 12.00 hores): “La UD Ibiza és un equip amb moltíssim potencial, amb molt bons jugadors i amb molta experiència. Compten amb un entrenador que malgrat ser novell en la competició ha estat més de 15 anys treballant al costat d'Unai Emery. Veurem si podem posar-li-ho difícil”.

El tècnic de Jaén ha assegurat que una de les claus serà mantindre la identitat per a poder fer front al líder: “No serà fàcil. Una de les claus serà que ells no tinguen un bon dia i nosaltres hem de competir com hem fet en altres camps. No hem de perdre el nostre estil, hem d'anar pel rival i intentar que no apareguen els jugadors importants del UD Ibiza”.

Finalment, l'entrenador del filial groc s'ha mostrat molt satisfet amb el creixement dels jugadors de la plantilla del Mini Submarí: “Els xics estan a un nivell top i amb moltes ganes de competir. Anem en el millor moment a Eivissa. Tenim a tot l'equip molt concentrat. Des d'estiu fins ara han progressat molt”.

Per a veure la roda de premsa completa de Miguel Álvarez cal punxar en el 'play' situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL