||||

"Espere un partit entre dos equips que vulguen la pilota”

27 / 11 / 2020

Miguel Álvarez ha destacat que el Valencia Mestalla compta amb jugadors de molta qualitat i una proposta molt valenta

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit de lliga davant el Valencia Mestalla (diumenge, 11.30 hores): “S'ajunten 40 jugadors molt prometedores de dos de les millors acadèmies d'Espanya. Molts xics joves amb molt de futur. Crec que veurem un partit molt atractiu de dos equips que aposten per la pilota, amb una proposta de joc molt similar”.

El Mini Submarí arriba al xoc de filials després de collir una excel·lent victòria davant el CD Alcoyano (3-0): “L'equip està en línia ascendent. Venim de fer un gran partit davant un equip de molta entitat. Vam ser molt superiors, sense donar-li opcions. Va tindre molt de mèrit”.

Finalment, el tècnic de Jaén ha recordat que, malgrat al bon fer del seu equip en aquest inici de competició, el principal objectiu de l'equip és el creixement i la progressió dels seus futbolistes: “Estem centrats en la formació individual dels nostres jugadors. Si ells creixen, millorem com a equip, guanyarem partits i estarem ben col·locats en la classificació. La formació és el primer i és el camí cap a la victòria”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL