||||

El Villarreal CF i el Mislata UF renoven el seu conveni

09 / 09 / 2020

El conjunt valencià continuarà formant part de les escoles de futbol que col·laboren amb el Submarí

El Villarreal CF i el Mislata UF han renovat el seu conveni de col·laboració en matèria de futbol base, per la qual cosa l'entitat valenciana continuarà formant part de les escoles convingudes amb el Submarí durant la pròxima temporada 2020/21.

A la signatura d'aquest acord, que s'ha celebrat a la Ciutat Esportiva, han assistit el director de la Secretaria Tècnica de Futbol Base del Villarreal, Andrés Pardo; el president del Mislata UF, José Asensio; i el director esportiu, Ángel Saiz.

El Mislata Unión de Fútbol és una de les escoles de futbol base més importants de la província de València. Amb més de 450 jugadors federats i 26 equips, ha dut a terme una ferma aposta per la formació de joves talents en categories inferiors.

El director esportiu del Mislata UF, Ángel Saiz, ha valorat molt positivament la renovació del conveni per tercera temporada: “Són diversos els jugadors que han fet el salt del nostre club al Villarreal CF. Compartim la mateixa filosofia de formació i estem molt satisfets amb la nostra relació”.

El Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts dels joves talents que van començar a formar-se en aquests clubs ja es troben totalment integrats dins de la Cantera Grogueta.

Els clubs convinguts amb el Villarreal CF són els següents: CD Roda, Escuela de Futbol Torre-Pacheco, CD Oliver, A.D.I.U.R., Mislata UF, CD Floresta, Lacross Babel, Benicarló Base Futbol, UDE Vall d'Uxó, Vila d’Onda i Elitei Project.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL