||||

La vida d'un jugador del planter en quarantena

05 / 05 / 2020

L'equilibri entre estudis, entrenaments i bona alimentació consolida la rutina dels joves ‘groguets’ durant les setmanes de confinament

Una rutina per a fer front al confinament. Entrenaments, temps d'estudi i una alimentació equilibrada són els pilars que sustenten el dia a dia dels jugadors del planter del Villarreal durant el període de quarantena.

Després de decretar-se l'estat d'alarma i la suspensió de l'activitat esportiva, els coordinadors i tècnics de la Cantera Grogueta es van posar a la feina per a dissenyar un pla de treball adaptat a les necessitats i a la realitat que estan vivint els jugadors grocs. L'objectiu era preservar la forma física i mental dels futbolistes, tractant de mantindre, dins de les restriccions i limitacions existents, la rutina habitual que estaven seguint els jugadors abans de la pandèmia del COVID-19.

Els horaris de cada activitat varien en funció de cada equip, tenint en compte les necessitats i situació de cada jugador. No obstant això, al final del dia, tots els canteranos compleixen amb les pautes marcades pels diferents cossos tècnics.

Una rutina tipus

Els futbolistes ‘groguets’ s'alcen amb temps suficient per a poder desdejunar a les 9.00 hores, mitja hora abans de començar la sessió d'entrenament col·lectiu, que duen a terme al costat de la resta dels seus companys i sota la supervisió dels seus entrenadors a través d'una aplicació de videollamadas. Conclosa la sessió, a partir de les 11.00 hores, els prometedors jugadors grocs substitueixen les mancuernas pels llibres de text i se centren en els seus estudis fins a l'hora de menjar.

De 13.30 hores a 16.00 hores, disposen de temps suficient per a menjar i descansar abans d'afrontar les activitats de la vesprada. De 16.00 a 17.30 hores, els jugadors aborden, amb ajuda dels seus entrenadors, el treball individual d'objectius amb tasques molt diverses com la revisió d'accions de partit.

Conclòs el treball esportiu i fins a les 18.00 hores, els jugadors del planter del Villarreal disposen d'una estona per a berenar tranquil·lament abans de reprendre els estudis durant aproximadament una hora més. A les 19.00 hores i fins a l'hora de sopar, els jugadors ‘groguets’ aprofiten per a dur a terme tot tipus d'activitats d'oci, com parlar amb els seus amics, jugar a la consola, llegir llibres o gaudir de sèries.

No és fins a les 21.00 hores quan arriba el moment del sopar. L'alimentació dels jugadors és similar a la que els jugadors porten en la Residència de la Ciutat Esportiva. Una dieta equilibrada i molt variada que aportació els nutrients necessaris per a afrontar amb total garanties l'exigent rutina dels prometedors futbolistes.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL