||||

Les ‘caçagols’ del Femení Alevín

20 / 03 / 2020

Jennifer López, Sheila Aleixandre, Balma Villamarín i Eva Gimeno han aconseguit juntes l'espectacular xifra de 100 gols

Un centenar de gols. Les jugadores del Femení Aleví, Jennifer López, Sheila Aleixandre, Balma Villamarín i Eva Gimeno han aconseguit la impressionant xifra de 100 punts en tan sols 19 encontres de lliga. Entre les quatre, han marcat més gols que la immensa majoria dels equips femenins de futbol 8 de la Comunitat Valenciana.

Jennifer, amb 30 gols, és la màxima golejadora de l'equip, però les seues companyes no li van a la saga. Sheila ha signat 25 dianes, igual que Balma. Eva completa aquest atac d'excepció, amb una vintena de gols en el seu caseller particular. La generositat i el companyerisme són dos importants senyals d'identitat en aquest equip, que no repara realment en qui materialitza els gols i se centra en gaudir sobre el terreny de joc, practicant un futbol de molt de nivell.

La connexió entre aquestes quatre futbolistes va més enllà de les xifres anotadores. No en va, també es donen entre sí una infinitat d'assistències. La bona relació entre les quatre està donant un excel·lent resultat, malgrat ser la primera temporada que les quatre juguen juntes. Jennifer i Eva ja compartien vestuari el curs passat, mentre que Balma i Sheila, s'han incorporat a l'equip groc aquesta temporada.

Les ‘quatre fantàstiques’ del conjunt ‘groguet’ recullen els fruits en forma de gol del magnífic treball que realitzen totes les seues companyes. Les porteres, defenses i migcampistes del Femení Aleví parlen el mateix idioma dins del terreny de joc.

Imparables i invictes

El conjunt dirigit per Juanma López i Adrián Falomir va acabar com a primer classificat la primera fase de la seua lliga. En aquesta segona part, en la qual ha quedat enquadrat amb els millors conjunts del Grup 1 de Futbol 8 femení, no ha baixat el nivell i també ocupa la posició més alta de la taula. Per si no fos prou, no ha cedit ni un sol empat o derrota aquesta temporada, comptant tots els partits per victòries.

Edith, un segur sota pals

Si els números realitzadors del Femení Aleví són impressionants, la solidesa de l'equip groc no es pot passar per alt. La gran faena dels seus defenses va d'acord amb l'alt nivell que demostra cada cap de setmana la prometedora portera ‘grogueta’, Edith López. En la seua primera temporada com a groga, la joveníssima jugadora dona cada cap de setmana una exhibició de reflexos i bon posicionament sota pals. Només 10 gols en 19 partits la converteixen, amb moltíssima diferència, en la portera que menys dianes ha concedit del campionat.

Per si no fos prou, Edith és una habitual de les convocatòries de la Selecció Valenciana Sub-12, igual que algunes de les seues companyes del Submarí com Jennifer López, Sheila Aleixandre, Mar Boix i María Segarra.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL