||||

Competir al màxim

06 / 03 / 2020

L'entrenador del Villarreal B marca el camí a seguir per a superar al Lleida Esportiu (diumenge, 18.00 hores)

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha afirmat aquest migdia que veu al seu equip convençut de les seues possibilitats en el partit d'aquest diumenge davant el Lleida Esportiu fora de casa (18.00 hores). Un important compromís davant un rival directe per ocupar llocs de promoció d'ascens. “Els xics estan treballant bé. L'altre dia vam fer un bon partit davant el Cornellà, que era un rival molt difícil. Vam competir bé. Ara ens enfrontem a un Lleida que en la primera volta ja ens va traure de les nostres caselles. Hem crescut molt des d'aqueixa jornada i anem a Lleida amb la idea de guanyar anant pel rival en el seu camp”, va analitzar.

Per al tècnic de Jaén, el Lleida és un equip molt complet: “El Lleida té molts registres i per això està a dalt. Si han d'estar sense pilota saben fer-ho i amb la pilota ataquen molt bé per banda. La seua proposta és bona i a més són perillós en jugades a pilota parada”.

Per a escoltar la roda de premsa completa de Miguel Álvarez tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL