||||

Set jugadors del planter, seleccionats per Futbol Draft '20

17 / 02 / 2020

El futbol base groc està àmpliament representat en la primera llista de 99 futbolistes joves amb més talent del panorama nacional

Set futbolistes de la Cantera Grogueta han sigut seleccionats per Futbol Draft ’20 per a formar part dels 99 candidats que integraran els Onces d'Or, Plata i Bronze de la present edició 2019/20.

Els defenses del Villarreal B Edu Adell (1999) i Goyo Medina (2000) estan nominats a millor lateral esquerre, mentre que els migcampistes Manu Morlanes (1999) i Sergio Lozano (1999) són candidats a entrar en els onces com a migcampistes esquerres. També els jugadors del Mini Submarí, Iván Martín (1999) i Álex Baena (2001) aspiren a guanyar-se un buit en els onces com a banda esquerra. Finalment, el davanter gadità Fer Niño (2000) també figura entre els nominats a millor davanter.

El primer Comité Tècnic de Futbol Draft '20, celebrat aquest migdia en la seu de la Real Federació Espanyola de Futbol en Las Rozas, ha realitzat la primera selecció entre els majors talents nacionals amb edats compreses entre els 16 i els 20 anys. El següent tall, de 55 jugadors en categoria masculina i 33 en la femenina, es realitzarà el pròxim 4 de maig, mentre que els jugadors premiats es decidiran en el tercer i últim comité tècnic, el 10 de juny.

Al Comité Tècnic han assistit Javier Lasagabaster (Director General de Futbol Draft), Francis Hernández (Coordinador de Seleccions Nacionals RFEF), Luis de la Fuente (Seleccionador sub21), Santi Dénia (Seleccionador sub19), Pablo Amo (Seleccionador Sub18), David Gordo (Seleccionador sub17), Julen Guerrero (Seleccionador sub16), Jacinto Alonso (President de la Federació De La Rioja i membre de la Junta Directiva de la RFEF), Ángel Caballero (AEAF - Associació Espanyola Agents Jugadors), Ricardo Resta (LaLiga), Vicente Miera (Ex seleccionador nacional absolut), Nacho Silván (Expert en futbol de pedrera) i Aritz Gabilondo (expert en futbol de pedrera).

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL