||||||

“És un partit de quatre punts”

07 / 02 / 2020

Miguel Álvarez ha destacat la importància del partit i el potencial del Barça B (diumenge, 18.00 hores)

L'entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha analitzat aquest migdia la prèvia de l'enfrontament d'aquest diumenge davant el FC Barcelona B (diumenge, 18.00 hores, Esport3). El tècnic del filial groc ha ressaltat la transcendència del partit en el Estadio Johan Cruyff: “És un partit molt important, ja que les jornades van passant i necessitem els punts. A més, el 'goal-average' pot ser decisiu al final del campionat i per tant no serà un partit normal. No és un partit de tres punts, per a nosaltres és un encontre de quatre punts”.

El tècnic del filial groc es va referir a l'equip blaugrana com un dels més talentosos del campionat i va destacar la igualtat en els partits que els han enfrontat: “La proposta de tots dos equips és molt bona, la qual cosa fa que es visquen partits molt igualats i interessants. Són partits que es decideixen pel talent de cadascun dels jugadors. Nosaltres sempre anem amb l'aspiració de guanyar”.

Finalment, el preparador de Jaén s'ha pronunciat sobre la magnífica segona volta que està realitzant el filial ‘groguet’ i els nombrosos contratemps als quals s'han enfrontat: “Des que vam tornar de les vacances nadalenques l'equip ha fet un pas avant. A més ens ha tocat reinventar-nos després de les baixes de jugadors com Chakla, Simón Moreno i Ramón Bueno, per la qual cosa estem molt contents amb els xics i amb la trajectòria d'aquesta segona volta. Ara no queda una altra que continuar treballant”, va sentenciar.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL