||||

El femení infantil-cadet vola alt

13 / 12 / 2019

El combinat dirigit per Marcelo Parodi i Nazaret Segura es juga el lideratge aquest diumenge davant el Marítim

El Villarreal CF va decidir apostar fort pel futbol femení diversos anys arrere, creant un projecte futbolístic que s'ha consolidat com un dels punters en el panorama nacional. Cada vegada hi ha més xiquetes que juguen al futbol a la província de Castelló i bona part d'elles el fan de la mà del Villarreal CF. El club groc compta en la seua estructura esportiva amb un primer equip, que milita en Repte Iberdrola, i altres quatre conjunts formatius.

El femení infantil-cadet, que competeix en la Liga Valenta Cadet-Infantil, és un dels conjunts més joves de la seua lliga. No en va, tan sols compta amb una jugadora en la seua plantilla que pertanga a aquesta segona categoria: “Realment som un equip molt jove. Nosaltres només comptem amb una jugadora cadet de les 21 fitxes que tenim. Això suposa que molts dels equips que s'enfronten a nosaltres tenen avantatge físic”, explica Marcelo Parodi, entrenador ‘groguet’.

Malgrat això, els resultats de l'equip són immillorables. El femení infantil-cadet és colíder, invicte i lidera la faceta anotadora amb 59 gols a favor per tan sols quatre en contra. Aquests notables resultats li permetran passar a la següent fase del campionat, que es jugarà entre els sis primers equips de la competició. No obstant això, aquest diumenge tenen una gran final, fora de casa davant l'altre equip que lidera la classificació: el Marítim (diumenge, 12.45 hores). "El nostre objectiu passa per quedar entre les sis primeres, però òbviament si podem quedar en primer lloc molt millor”, comenta Parodi.

Un equip amb molt de gol

Parodi no és l'única persona que aconsella i guia a aquest grup de jugadores, ja que també forma part del cos tècnic Nazaret Segura, jugadora del primer equip femení del Villarreal CF. Tota una referent del futbol femení i un espill per a les més joves. Sens dubte, la seua figura ha ajudat la davantera Alba López a marcar 12 gols en el que portem de temporada, convertint-se així en la segona màxima golejadora de la lliga, a un sol tant de la màxima exponent, però això no queda ací, Lucía Romero es troba en la quarta posició amb 8 gols. Com les estadístiques indiquen, el femení infantil-cadet es tracta d'un equip tremendament ofensiu i que gaudeix amb la pilota en el camp rival, tal com indica el seu tècnic: “Som un equip molt ofensiu, tenim molt gol, moltes jugadores que tenen un molt bon un contra un, aleshores això fa molt mal. Crec que això és el nostre major fort, l'atac”. 

Encara que el poder ofensiu és una de les principals virtuts de l'infantil-cadet groguet, també ponderen unes altres, com la bona relació existent entre les jugadores. Moltes d'elles són amigues del col·legi o simplement veïnes de Vila-real. Això ha permés formar un bloc compacte, que va més enllà del que ocorre en el terreny de joc. “L'any passat a final de temporada es notava molt la millora i els progressos, ja que justament són molt disciplinades i apliquen molt bé els nostres consells”.

Finalment, Parodi va voler destacar la predisposició de les seues jugadores a l'hora d'aprendre nous conceptes en els entrenaments, un fet molt important, sobretot en els equips que conformen la pedrera: “Són molt complidores i disciplinades”. Aquesta bona actitud unida als meravellosos resultats en les huit jornades disputades, enlluernen un futur molt prometedor tant per a les joves jugadores com per al cos tècnic que està fent una gran faena formativa.

L'infantil-cadet femení està compost pels següents tècnics i jugadores:

Tècnics: Marcelo Parodi i Nazaret Segura.

Jugadores: Ainhoa Esbrí, Alba López, Andrea Marina, Carla Gallego. Carmen Monsonís, Cristina Mompó, Irene Navarro, Irene Sánchez, Irune Araque, Laura Linares, Lucía Romero, María Vidal, María Soler, Marta Ibáñez, Marta Albella, Martina Tur, Nerea Ruiz, Nuria Penalba, Paula Abengozar, Paula Bea i Rebeca Pellicer.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL