||||

Tena: "No especularem amb el resultat"

21 / 06 / 2019

L'entrenador del Juvenil A assegura que el seu equip anirà a guanyar davant el Real Madrid tot i el 1-0 de l'anada

Màxima concentració. El Juvenil A del Villarreal afronta aquest diumenge el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant el Real Madrid (12.00 hores, Villarreal TV). Els grocs tenen l'avantatge del 1-0 aconseguit en el partit d'anada, però el seu entrenador, Miguel Ángel Tena, té clar quin és el camí a seguir: "L'eliminatòria està igual de igualada que abans del primer partit. Nosaltres no anem a estar pendent del resultat. Si pensem que amb 1-0 l'eliminatòria està encarrilada estaríem molt equivocats. Hem fet un treball psicològic per fer veure als jugadors que el resultat és bo i que es pot guanyar a un gran equip. La nostra idea passa per ser ambiciosos i anar a pel partit. Som un equip que sempre hem intentat anar a guanyar a tots els camps. Estem segurs que si som capaços de marcar evidentment l'eliminatòria es posarà molt de cara per nosaltres".

Els joves jugadors han preparat a consciència el partit. "L'equip està molt il·lusionat, ha treballat molt bé durant tota la setmana i sobretot molt conscient que ens espera un partit molt difícil, en la línia del partit que vam tindre l'altre dia a casa. El Real Madrid és un equip que sabem que destaca pel seu gran potencial en atac. Amb jugadors que quan et despistes et poden fer gol. La línia va ser, doncs el que vam fer en el partit de casa, intentar fer una bona feina sense pilota, un bloc sòlid i a partir d'aquí utilitzar les nostres armes en atac i intentar fer-los mal", comenta Tena.

Quant a l'anàlisi del seu rival, el preparador groc adverteix del potencial madridista: "El Madrid és un equip que si no té la pilota està incòmode i aquí és on pateix i podem fer-li mal. El gol va poder arribar al final, però jo crec que molt abans d'aquest gol ja vam tindre les nostres opcions de marcar per poder endur-nos el partit, després sí que vam aconseguir el premi, vam ser una mica superiors al Madrid i això al final ja es va reflectir al final del marcador".

Per finalitzar, Tena ha afirmat que l'equip haurà de donar el màxim per passar a la gran final: "Sempre és bo no encaixar en el partit de casa. Ara ens espera un partit molt important allà. Ells són un gran equip. A casa sobretot voldran demostrar que volen passar l'eliminatòria. Nosaltres hem de tindre en un dels nostres millors dies per intentar passar aquesta eliminatòria".

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL