||||

Models per un dia per a mostrar l'equipació 19-20

13 / 06 / 2019

El Villarreal CF va aprofitar la presentació de la Campanya d'Abonaments 19-20 per a mostrar les noves equipacions del Submarí Groc

Els assistents a l'acte de presentació de la Campanya d'Abonaments 19-20 van presenciar en directe les noves equipacions del Submarí Groc a càrrec, un any més, de JOMA. Tres joves jugadors van exercir de models per un dia per presentar-les a l'afició. El futbolista del Juvenil A, Carlo Adriano, va lluir la primera equipació, la davantera del Femení A, Sheila Guijarro, la segona indumentària i el jugador de l'equip EDI, Miguel Ángel Archela, la tercera.

Joma, patrocinador tècnic del Villarreal CF, ha dissenyat tres equipacions que l'equip de Javi Calleja podrà lluir a LaLiga i la Copa del Rei, així com en partits amistosos. La primera és de color groc, encara que amb detalls blaus, la segona de color verd i la tercera de color blau celeste. Les noves equipacions estaran disponibles pròximament a les botigues oficials i també online.

Característiques tècniques

El producte de Joma està reconegut per la seua qualitat i les seues qualitats tecnològiques. A les peces del Villarreal CF s'han aplicat els estàndards de qualitat de la marca.

Les elàstiques estan fabricades en polièster Interlock, que es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de tindre molt bona resistència i un manteniment particularment senzill. Aquest teixit té una excel·lent transpiració, ja que se li aplica l'acabat MICRO MESH que confereix a la peça una major capacitat de traslladar la suor a la cara externa de la peça per a la seua ràpida evaporació, mantenint així el cos sec.

A les zones de major sudoració, on el jugador necessita un extra de transpiració, es substitueix el teixit Polyester per MESH, unes peces de reixeta que permeten que l'aire penetre en la peça i entre en contacte amb la pell, assecant-la i mantenint constant la temperatura corporal. Així mateix, s'ha inclòs un tractament antibacterià.

La samarreta està pensada perquè siga el més còmoda possible per al futbolista. Per aquesta raó, s'han cuidat detalls com les costures planes FLATLOCK, rematades a l'interior per evitar rascades i cobrecostures en el baix i al coll.

Per maximitzar la comoditat dels jugadors, s'han evitat rascades pel logotip de Joma i l'escut del club s'ha estampat en cautxú flexible sense costures interiors.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL