||||

L'últim heroi del Juvenil A, a Cantera Grogueta

27 / 03 / 2019

Rodrigo Robles serà protagonista aquesta vesprada al programa de televisió en TVCS (20.15 hores)

L'atacant burgalès del Juvenil A del Villarreal CF Rodrigo Robles serà protagonista al programa d'aquesta vesprada de Cantera Grogueta que s'emetrà a Televisión de Castellón Mediterraneo (20.15 hores). El jove davanter explicarà la seua història personal d'una manera molt especial i analitzarà tots els detalls de l'actualitat del futbol base groc.

Rodrigo Robles és el 'home del moment' a la Cantera Grogueta, ja que dissabte passat va marcar un golàs de xilena al minut 93 que li va donar tres punts importantíssims el Juvenil A en el seu objectiu de guanyar el títol de lliga.

El programa també comptarà amb els resums dels partits del Villarreal B, Villarreal C i Juvenil A, així com dos reportatges exclusius dedicats al Femení A. El primer d'ells es referirà a l'acord de patrocini amb JOMA per part de les seues jugadores i cos tècnic , mentre que el colofó ​​serà un divertit reportatge en què quatre futbolistes competeixen en un divertit concurs de preguntes titulat 'Un, dos, tres' en homenatge al mític programa de la televisió espanyola.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL