Pablo Herrera va visitar als alumnes de l'escola d'estiu del L'Illa-Grau a la platja del Gurugú, Castelló

El L’Illa comença la temporada de platja

08 / 07 / 2014

El Club organitza el primer Circuit de Vóley Platja de Castelló fins al 17 d'agost

El Club de Voleibol L’Illa-Grau, equip amb el qual col·labora el Villarreal CF, engega la seva temporada de vóley platja un any més. Ho fa com a organitzador del primer Circuit Diputació de Castelló de Vóley Platja que reuneix a les millors parelles masculines i femenines del territori nacional en cinc proves fins al 17 d'agost. El cap de setmana passat 27 parelles van disputar la segona jornada del Circuit a la platja El Fortí de Vinaròs.

En categoria femenina, la parella guanyadora va ser la formada per Puri-Erika en derrotar en la final a la dupla Brun-Biosca per 2-0 (21-11 i 21-12). Per la seva banda, en nois van arribar a la final Be-Barri i Prada de Conflent-Vallés, que van aconseguir la victòria sobre els primers amb un marcador de 2-0 (21-15 i 21-12).

La següent prova del Circuit Diputació de Castelló se celebrarà el 19 i 20 de juliol a la platja el Cerezo de Xilxes.

Pablo Herrera, visita l'escola d'estiu del L’Illa-Grau

El jugador de vóley platja, Pablo Herrera i la seva parella Adrián Gavira, van visitar als alumnes i alumnes que participen a l'escola d'estiu de vóley platja que gestiona el L’Illa-Grau un altre estiu més a la platja del Gurugú, Castelló. El castellonenc i el raconer, van aprofitar per entrenar amb els nois i preparar la seva volta a la competició oficial en el Grand Slam de Gstaad de Suïssa. 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL

Villarreal CF TV está emitiendo en directo