El Platges, a per el seu sisè títol de Lliga

El Platges, a per el seu sisè títol de Lliga

16 / 05 / 2014

El club patrocinat pel Villarreal disputa la jornada en ambdues categoriesEl Club Atletisme Platges de Castelló, club patrocinat pel Villarreal CF, iniciarà a partir d'aquesta fi setmana el seu assalt a la Lliga Nacional de Clubs de Divisió d'Honor, una composta pels 16 millors equips d'Espanya i on els de La Plana competeixen tant en categoria masculina com a femenina. El sistema de competició consta de dues jornades classificatòries, en la qual els clubs s'enfronten en trobades quadrangulars a dos atletes per prova i la final, a la qual arriben els 8 millors equips d'aquestes dues fases i que es disputa a un atleta per prova.

El Platges afronta aquesta lliga amb objectius molt alt. Per a l'equip masculí l'únic objectiu és aconseguir el seu sisè títol, que a més seria consecutiu, encara que el FC Barcelona, el màxim rival, s'ha reforçat de forma notable aquesta temporada i no resultarà un rival fàcil de batre. En categoria femenina, s'espera lluitar per un lloc en el podi, donant per fet que el títol serà per al València Terra i Mar, en disputa amb el FC Barcelona i el Marathón de Madrid.

En aquesta primera jornada, l'equip masculí competeix a Pamplona i tindrà com a rivals al ISN Navarra, Reial Societat i l'Universitat de Burgos. Hi haurà baixes importants de titulars indiscutibles com Mauri Castillo, Alejandro Estévez, Daniel Andújar, Diego Cabell, Wilfredo Martínez, Frank Casañas, Lois Martínez i Aitor Fernández, tots ells internacionals, però amb el tremend potencial de l'equip segur que aquestes baixes no es noten i s'aconsegueix una folgada victòria.

L'equip femení tindrà una trobada molt més igualada, competint amb l'Atlètic Sant Sebastià, Bidezabal i el Sprint de León i la trobada tindrà lloc a Durango. Les baixes per motiu de lesions i exàmens són moltes, María Martín-Sagristà i la seua germana Ana, Elvira Vázquez, Rocío Gómez, Bàrbara Camblor Laura Valdez, Dana Login, Bàrbara Hernando, Ana Capdevila, Alba Miralles, i Carmen Sánchez. Malgrat tantes baixes es confia a poder vèncer en el quadrangular amb els punts que aportaran atletes com les internacionals Concha Montaner, Patricia Sarrapio, Julia Takacs, Belén Toimil i Cristina Ferrando.

 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL