Gran cap de setmana per al Playas

Gran cap de setmana per al Playas

05 / 05 / 2014

Destaca l'actuació dels seus atletes en javelina, en marxa i en decatló

El Playas de Castellón, equip patrocinat pel Villarreal, va aconseguir diversos èxits aquest cap de setmana. El més destacat va ser la consecució de la millor marca de la temporada en javelina per part del llançador Borja Barbeito (73,12 metres). Ho va aconseguir en el Trofeu Nela Souto que se celebra en les pistes de la Corunya de Elviña. Amb aquesta marca, l'atleta es col·loca líder espanyol de l'any.

D'altra banda, en Taicang (Xina) es va celebrar La Copa del Món de Marxa. Quatre atletes del Platges participaven en diferents proves d'aquest esdeveniment. El millor resultat de la Selecció Espanyola es va produir per part de l'equip femení junior que va quedar en segona posició en aquesta Copa del Món.

Un altre gran resultat ho va obtenir el junior Iván Garrido en el Torneig de Federacions en Soria. El atleta va aconseguir imposar-se en la prova de decatló amb 6.559 punts. En ser junior de primer any, Garrido era la primera vegada que disputava aquesta prova i no va poder tenir un debut millor.

L'Amics perd el segon partit de la sèrie

Els verd-i-blancs van tornar a perdre a Palma (89-80) i se'ls posa costa amunt l'eliminatòria. Amb la sèrie en desavantatge 2-0, l'equip que dirigeix Toni Ten té ara dos partits seguits a Castelló per a empatar les semifinals. El pròxim partit serà el divendres a les 11.00 hores en el Ciutat de Castelló. 

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL