Luis Barbé (Aspanion), Ernesto Boixader (Celtic Submarí), Fernando Roig (Villarreal CF), Mara Andrés (Hospital La Fe) i Silvia Gómez (Ajuntament de Vila-real).

"Aconseguirem aquest objectiu tan bonic"

29 / 04 / 2014

Roig presenta 'Units per l'esperança' amb Celtic Submarí, Aspanion i el Ajuntament de Villarreal

El president del Villarreal, Fernando Roig, ha presentat la campanya solidària “Units per l'esperança”, impulsada per la penya groga Celtic Submarí i Aspanion (Associació de Pares de Xiquets Oncològics). Aquest projecte, que desenvoluparà la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital La Fe de València, persegueix un ambiciós i emotiu objectiu: promoure i finançar una línia de recerca -el cost de la qual ronda els 150.000 euros- que permeta als xiquets malalts de càncer superar la seqüela de l'esterilitat, que poden causar els tractaments agressius contra la malaltia.

Per a aconseguir dit objectiu, i en paraules del president Fernando Roig, el club “posarà tots els mitjans que estiguen al seu abast”. Entre les iniciatives que es duran a terme per a recaptar fons es troba la celebració d'un partit amistós la pròxima temporada (data i rival encara per confirmar) la recaptació del qual anirà destinada íntegrament a finançar el projecte. Així mateix, Roig ha assegurat que s'aconseguirà l'objectiu: “Estic realment emocionat amb aquesta campanya i estic segur que s’aconseguirà la quantitat de diners necessària. Tinc el convenciment que va a ser un èxit per tot el treball que estan realitzant els diferents col·laboradors”.

El president del club també ha destacat la labor solidària del Villarreal i s'ha mostrat orgullós de les iniciatives del col·lectiu Celtic Submarí: “El Villarreal s'ha distingit per ajudar sempre en tot el que ha pogut a la societat i als més necessitats, per a mi és un orgull presidir una entitat com aquesta. A més, val la pena ressaltar el treball d'afeccionats com els integrants de Celtic Submarí que des dels seus inicis sempre s'han diferenciat per la seua solidaritat”.

Al costat de Fernando Roig, també han presentat la campanya el president de la penya Celtic Submarí, Ernesto Boixader; la regidora d'esports de l'Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez; la doctora de la Unitat Oncològica Pediàtrica de l'Hospital La Fe, Mara Andrés; i el membre de la junta directiva de Fundació Aspanion, Luís Barbé.

Boixader, per la seua banda, ha explicat com Celtic Submarí emprèn aquesta aventura: “Amb el motiu del desè aniversari de la penya vam voler col·laborar en un projecte ambiciós i bonic. Per açò, ens vam posar en contacte amb Aspanion i l'Hospital La Fe. Després li ho vam exposar al Villarreal i a l'Ajuntament i des del primer moment hem trobat un suport total i ens han ajudat a dur a terme aquesta iniciativa tan emocionant”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL