Bruno junto a Vicente Tejedo (izqda, Ecoembes), Juan Alonso de Velasco y Carmen de Rosa (Generalitat Valenciana). // VILLARREAL CF

‘El reciclatge ens uneix’

28 / 02 / 2014

El Villarreal CF se sumisca a la campanya de la Generalitat Valenciana i Ecoembes

 

El Villarreal CF s'ha sumat a la campanya ‘El reciclatge ens uneix’, una iniciativa que tracta de conscienciar als aficionats sobre la importància que el reciclatge d'envasos té per a la cura del medi ambient i està impulsada per la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi ambient de la Generalitat Valenciana i Ecoembes (organització que cuida del medi ambient a través del reciclatge i el ecodisseny dels envasos a Espanya).

La campanya durarà cinc setmanes i cerca impulsar la correcta separació dels envasos entre els ciutadans de la Comunitat Valenciana a través de diferents accions, perquè puguen ser reciclats i tinguen una segona vida. Dins de les diferents iniciatives que planteja ‘El reciclatge ens uneix’, els accessos del Madrigal comptaran amb contenidors específics en el partit contra l'Athletic de Bilbao del pròxim 17 de març.

L'acte de presentació de presentació celebrat aquest migdia en la Ciutat Esportiva va comptar amb l'entrenador del Submarí, Marcelino García Toral i amb el seu capità, Bruno Soriano, mentre que per part de la Generalitat Valenciana van assistir el Director General de Qualitat Ambiental de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi ambient de la Generalitat, Vicente Tejedo; i el sotsdirector de Màrqueting de Ecoembes, Juan Alonso de Velasco.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL