Llaneza, convidat en la UJI

Llaneza, convidat en la UJI

28 / 01 / 2014

El vicepresident va participar en la tertúlia del Curs Superior de Màrqueting Esportiu

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha participat aquesta vesprada en la taula redona gratuïta de la Universitat Jaume I que ha servit com a presentació del Curs Superior en Comunicació i Màrqueting Esportiu que es desenvoluparà en el centre entre el 13 de febrer i el 29 de maig pròxims. Durant la seua intervenció, el mandatari groc va fer un repàs per les fórmules de patrocini del Submarí, així com la revolució que han suposat les xarxes socials en la gestió de la comunicació esportiva.

A més, Llaneza va estar acompanyat en la taula redona del golfista borriolenc Sergio García i el director de comunicació del Circuit de Xest, Pablo Pernía, els qui també van aportar el seu punt de vista en diferents qüestions.

La iniciativa s'inscriu dins del nou curs de Comunicació i Màrqueting Esportiu organitzat pel centre -el termini del qual d'inscripció romandrà obert fins a completar aforament o bé fins a l'inici del curs (13 de febrer)- i que va dirigit a totes les persones que es dediquen o vulguen dedicar-se a la comunicació esportiva o a l'adreça de comunicació d'empreses, clubs o institucions esportives. A més, tots els abonats del Submarí que s'inscriguen en aquest curs podran disposar d'un 5 per cent de descompte en l'import del màster.

Per a més informació, pots entrar en la web oficial del Curs de Comunicació i Màrqueting Esportiu

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL