El Amics recupera la senda del triomf

El Amics recupera la senda del triomf

25 / 11 / 2013

Els verd-i-blancs trenquen la seua mala ratxa davant el Marín Peixegalego (79-66)

El Amics del Bàsquet, club patrocinat pel Villarreal CF, va deixar arrere la seua mala ratxa de quatre derrotes consecutives i va recuperar la senda del triomf enfront del Marín Peixegalego, al que es va imposar per un folgat 79-66. Amb el triomf, els verd-i-blancs posen distància amb la zona baixa de la taula i s'acosten a la meitat de la classificació. El xoc es va caracteritzar per una primera meitat molt igualada, si ben els de Toni Tingues van saber imposar el seu ritme en la segona part per a finalment portar-se la victòria.

Quatre atletes del Platges disputaran l'Europeu de Cross

D'altra banda, un altre dels clubs patrocinats pel Submarí, el CA Platges de Castelló, aportarà quatre atletes -Aitor Fernández, Fernando Carro, Santi Pardo i Claudia Estévez- a la Selecció Espanyola de Cross que disputarà el Campionat d'Europa el pròxim 8 de desembre el Belgrad (Sèrbia). Els dos primers s'integren en la categoria promesa Sub-23 mentre que en l'equip junior masculí estarà Santi Pardo i en el junior femení Claudia Estevez.

Sens dubte, les grans actuacions que han tingut aquests quatre atletes del Platges en els dos primers cross internacionals de la temporada, celebrats en Soria i Atapuerca (Burgos) han sigut determinants per a poder acudir, formant part de la selecció nacional, a aquest gran esdeveniment esportiu de l'hivern europeu.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL