Els graueros han signat un increïble inici de temporada guanyant tots els seus partits. // ALEJANDRA PALLARÉS

Imparable l’Illa-Grau

24 / 11 / 2013

Els blaus sumen el seu sisè triomf consecutiu davant el Río Duero

Sis de sis. El UBE L’Illa-Grau, club patrocinat pel Villarreal CF; va mantenir la seua condició d'invicte una jornada més després de vèncer al Río Duero Sant José en el nou pavelló Ciutat Esportiva per 3-1. L'equip que dirigeix Carlos Cavalli va començar perdent el primer set a causa del resol que es dóna en el feu castellonenc durant la primera hora del partit i que va fer que el conjunt local tractara que la pilota no tocara el sòl ja que no es veia.

Aquesta circumstància, que el club espera poder solucionar prompte, va fer que el partit començara amb uns vint minuts de retard. Per sort, i malgrat cedir en el primer set (20-25) en part per aquesta circumstància, els grauers van recuperar el seu joc en els dos següents sets, dominant, controlant el servei com estava previst inicialment i mostrant-se ferms en atac, la qual cosa va provocar que posaren en molts destrets als seus rivals.

Amb aquesta actitud i joc, el conjunt patrocinat pel Submarí va donar la volta al partit (25-20 i 25-16) i amb el 2-1 no va voler arriscar i va anar a per totes. Malgrat que en el quart set les forces van estar molt igualades i els visitants van ser sempre per davant, la presència d'Enric Bescós en la pista amb el 21-22 en el marcador va canviar el rumb: el català va aconseguir tres serveis directes i en el quart, Riu Duero va rebre malament i Marcos Dreyer va bloquejar per a establir el definitiu 25-22.

Els de Cavalli es van trobar un rival més incòmode del previst, que els va plantejar un partit amb molta pressió en el bloqueig, però que va acabar sucumbint en terres castellonenques, deixant al planter grauer com l'únic equip que està sent capaç de mantenir el ritme imposat per l'actual líder el CAI Teruel.

 

Fitxa tècnica: 

UBE l’Illa-Grau: Set inicial: Sergi Martín, Jefferson Rivera, Osveny Sánchez, Obán Vázquez, Marcos Dreyer, Daniel Herrera e Iñaki Bescós (llíber). Reserves: Álex Blasco, Eric Montoli i Enric Bescós

Río Duero San José: Set inicial: Siete inicial: Andrés Portero, Mario Segura, Antonio Burgal, Salvador, Noé, Daniel Morata y Hernández (llíber). Reserves: Alejandro Martínez i Jaime Pérez.

Resultat: 3-1 (20-25, 25-20, 25-16 i 25-22).

Àrbitre: D. Fernández (Barcelona) i X. Villagrasa (Barcelona).

Pavelló: Ciutat Esportiva, davant uns 300 espectadors.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL