L’Illa-Grau no té sostre

L’Illa-Grau no té sostre

18 / 11 / 2013

Els blaus, patrocinats pel Villarreal CF, sumen la seua cinquena victòria i segueixen invictes

 

El UBE l’Illa-Grau, club patrocinat pel Villarreal CF, segueix obstinat a fer història. Els blauets van seguir imparables aquest cap de setmana i van sumar la seua cinquena victòria consecutiva enfront del CV Vigo per un contundent 0-3 (14-25, 21-25 i 18-25). El conjunt que dirigeix Carlos Cavalli està sent l'únic equip capaç de seguir el deixant del totpoderós CAI Teruel i el planter grauer s'ha assentat en la segona posició, a més de mantenir la seua condició d'invicte.

Malgrat el llarg del desplaçament i de no haver tingut massa temps per a descansar, elUBEl’Illa-Grau va tenir la trobada controlada en tot moment. Els graueros van fer un partit molt pràctic, mostrant-se molt encertats en l'atac i assegurances en la recepció. No calia arriscar massa i així ho van entendre els jugadors del UBEL’Illa-Grau, guanyant amb comoditat els tres sets: 14-25, 21-25 i 18-25. En tot moment, el quadre del Grau va estar molt ordenat, la qual cosa li va servir per a posar-se prompte per davant en el tantejador. El Vigo, per la seua banda, intentava que el seu rival no se li marxara a l'excés, però açò era alguna cosa pràcticament impossible. Tan sol en el segon set van estrènyer una mica més els locals però, així i tot, no van poder igualar la contesa.

Derrota per la mínima del Amics del Bàsquet

El Amics del Bàsquet, un altre dels clubs patrocinats pel Submarí, va caure en la pista del Grup Eulen Carrefour Àvila per un estret marge, 83-81, en la sisena jornada de la LEB Plata. El conjunt que dirigeix Toni Tingues va quallar uns magnífics tres primers quarts i en l’últim va acabar cedint per errors puntuals en atac. Els verd-i-blancs se les veuran la setmana vinent amb el cinquè classificat, el Marin Peixegalego.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL