Fernando Roig junto al equipo Amics del Bàsquet al completo. // ACF FOTOGRAFÍA

Roig: “Poder ajudar als altres és un orgull pel Villarreal CF”

19 / 09 / 2013

Clubs i autoritats aplaudeixen la iniciativa del Submarí de recolzar a l'esport provincial

L'acte de presentació de renovació dels acords de patrocini amb els clubs provincials va comptar amb representants de totes les entitats que rebran subvencions i ajudes per part del Vila-real CF, el president del qual, Fernando Roig, es va mostrar molt satisfet amb la iniciativa. Així el mandatari del Submarí va destacar les ganes i l'afecte amb la qual el club ha renovat aquest programa d'ajuda, que el seu objectiu és seguir apostant pels esportistes provincials. “El nostre interès és que la província cada vegada sigui més important, tingui millors esportistes i en els moments difícils que vivim, el primer en el que es retalla en aquests aspectes. Per això, una entitat privada com és el Vila-real destinarà una part important del seu pressupost a ajudar i per a nosaltres no és una altra cosa que un orgull. Poder ajudar als altres és un orgull pel Vila-real. Lamentablement, l'any passat es va descendir i no vam poder donar als patrocinats tot el que desitjàvem, per això aquesta temporada hem intentat posar tot de la nostra part perquè els clubs tinguin un espai en el qual recolzar-se”.

Per la seva banda, el diputat de Cultura de la Diputació de Castelló, Héctor Folgado, va voler agrair al club no solament la seva generositat amb aquest tipus d'iniciatives, sinó la voluntat del club de ser un referent i tot un model. “És un club que es preocupa molt d'aquest tipus d'iniciatives. Amb aquesta, i moltes altres iniciatives, el Vila-real aspira a ser la institució més important de la província. El Vila-real és tot un exemple: no solament va renunciar a les ajudes públiques perquè aquests diners es destinés a altres clubs que ho necessiten més sinó que a més està disposat a destinar diners del seu propi pressupost a altres esports. Crec que aquest tipus de gestos marquen molt la sensibilitat que hi ha en aquest territori perquè sigui un club que aglutini a la província de Castelló, que és el que està aconseguint perfectament”.

Quant als clubs, el president del Club Amics del Bàsquet, Luis García Sainz, va explicar que el club se sent afortunat i il·lusionat amb aquest projecte. “Aquest tipus d'ajudes ens fan tenir il·lusió en un moment de necessitat, per això volem mostrar el nostre agraïment a un club privat com és el Vila-real i que s'està preocupant d'ajudar a altres esports en el marc d'una situació tan difícil com és l'actual. Pensem que la província de Castelló té una gran sort i aquesta sort la hi hem del Vila-real i al seu president”.

Marta Gallén, ex esportista, *vicealcaldesa i tinent d'alcalde del Grau de Castelló, va recordar el suport que el Vila-real ha brindat a l'esport de la província des de fa anys. “Personalment, fa uns anys com a regidora d'esports vaig tenir l'oportunitat de recolzar i agrair aquest tipus d'iniciatives. La província sempre s'ha caracteritzat per ser gent valenta i solidària. Estic segura que totes les persones, amb aquest suport que els brindeu, podran fer realitat els somnis esportius que tenen per a aquesta temporada”.

La regidora d'Esports de Vila-real, Silvia Gómez, va felicitar al club per aquesta iniciativa, omple de valor per a l'esport castellonenc. “Sobretot volem felicitar al club per una iniciativa tan important i tan valuosa per a tot l'esport de Vila-real i de la província de Castelló. Que una entitat privada recolzi, a part del futbol, a altres esports ens sembla alguna cosa molt meritori”.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL