Herrera y Gavira no pudieron sumar su cuarto podio consecutivo en la capital rusa. // VILLARREAL CF

Herrera acomiada l'any amb un novè lloc en Xiamen

25 / 08 / 2013

El grauer, patrocinat pel Villarreal CF, va tancar el seu últim torneig de la temporada a Xina

El jugador de vòlei platja Pablo Herrera, patrocinat pel Villarreal CF, ha tancat la present temporada amb la novena posició obtinguda en el Grand Slam de Xiamen (Xina). El grauer i el seu company, Adrián Gavira, no han pogut passar dels quarts de final de l'últim gran eslam de l'any i han cedit enfront dels italians Tomatis-Ranghieri per un resultat d'1-2 (21-13, 15-21 i 17-19).

Ha sigut un partit amb dues parts molt diferents i una mort sobtada d'infart. El castellonenc i el gadità han agranat als seus rivals en el primer set, dominant de principi a fi i mostrant-se molt superiors. No obstant açò, en el segon set la situació ha canviat i els italians han reaccionat, posant contra les cordes als actuals campions d'Europa i superant-los per 15-21.

El partit quedava per resoldre's i ací el nivell sí que ha sigut més parell. Amb la passada als quarts de final del torneig en joc, tant els espanyols com els italians han eixit a per totes, però han sigut aquests últims els que han tingut una mica més de sort i han eixit victoriosos en els moments clau, deixant als espanyols fóra del torneig.

Amb aquest resultat en Xiamen, Herrera-Gavira tanquen la temporada en la vuitena posició del ranking mundial. Una campanya impecable quant a resultats ja que els espanyols han sigut campions d'Europa, medalla de plata en el Gran eslam de Long Beach, bronze en el de Berlín, quarts en el de Sao Paulo i medalla de plata en els Jocs Mediterranis.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL