||||

Marcos Senna i Aixa Salvador, ambaixadors d'A-Ball

07 / 01 / 2022

El futbol en cadira de rodes serà protagonista en la prèvia del partit contra l'Atlético de Madrid

L'A-Ball, o futbol en cadira de rodes, tindrà un paper protagonista en la prèvia del partit de LaLiga d'aquest diumenge enfront de l'Atlètic de Madrid en l'Estadi de la Ceràmica. I és que la Fan Zone comptarà amb un partit d'aquesta particular modalitat entre dos equips representats pel Villarreal i la Selecció Espanyola. A més, els internacionals groguets amb La Roja, Marcos Senna, actual membre del departament de Relacions Institucionals del club, i Aixa Salvador, jugadora del Villarreal Femení, seran homenatjats i nomenats ambaixadors dd'A-Ball. Així mateix, els aficionats tindran l'oportunitat de provar l'A-Ball abans de viure el partidàs enfront dels colchoneros en La Ceràmica.

A-Ball, una manera de promoure la integració

L'A-Ball (futbol en cadira) és un nou esport inventat, creat i dissenyat per valencians per al món. L'A-Ball està avalat per la RFEF i actualment es troba en fase d'expansió nacional i internacional. Amb aquest esdeveniment i gràcies al Villarreal CF i el seu programa Endavant, l'A-Ball continua avançant en el seu procés de promoció, expansió i creació d'escoles i equips de competició, sent la Comunitat Valenciana un referent i potència en esport adaptat i inclusiu.
L'A-Ball i la seua aspiració paralímpica
Una nova modalitat esportiva que aspira a convertir-se en disciplina paralímpica. La gran virtut de l'A-Ball és que fa accessible el futbol a tothom amant d'aquest noble esport. Està dirigit tant als qui per les seues limitacions no poden practicar-ho com per a qualsevol persona que desitge experimentar l'esport rei de manera diferent. El seu nom juga amb la fonètica anglesa, ja que la seua pronunciació en aquest idioma significa capaç, se sintetitza així l'esperit de superació d'aquest nou esport.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL