||||||

El Villarreal CF, amb la Marató València 2021

10 / 11 / 2021

El club groc es germana amb la prova al costat de la resta de clubs d'elit de la Comunitat

El Villarreal CF ha volgut estar de costat de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, mostrant el seu suport, al costat de la resta de clubs valencians d'elit, en l'habitual acte d'agermanament previ a la celebració de la XLI edició de la prova, que tindrà lloc a la ciutat el proper diumenge 5 de desembre.

La prova, presentada en l'oficina All In One de CaixaBank, només va poder disputar-se l'any passat en modalitat elit per la pandèmia, per la qual cosa enguany ha generat molta expectació després de recuperar el format habitual amb la participació de milers de corredors populars.

En representació del Villarreal CF ha assistit a l'esdeveniment el conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles, que ha estat acompanyat de Xicu Costa, director territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana; el president del Levante UD, Quico Catalán; el director general del Valencia Basket Club, Francisco Raga; l'ambaixador institucional del Valencia CF, Miguel Tendillo i el vicepresident de l'Elche CF, Julio César Giner. Per part de la prova, l'encarregat d'escenificar aquesta unió va ser Vicente Sanz, vicepresident d'SD Correcaminos, organitzadora de la prova al costat del Ajuntament de València.

+en Meta amb el suport de Teika

A més de Fernando Roig Negueroles, l'acte també va comptar amb la jugadora del Villarreal CF Femení, Sheila Guijarro, qui va participar en la campanya ‘+ en Meta’ de Marató València i Teika, patrocinador oficial del conjunt groc.

La iniciativa té com a objectiu fomentar la participació de més dones en la prova, una distància amb la qual s'animen cada vegada més corredores. Quasi 3.000 dones estan inscrites enguany a la marató valenciana. Malgrat això, la xifra de participació femenina a Espanya encara està per davall dels països del nord d'Europa, sensiblement major.

És per això, que tant Marató València com Teika volen augmentar aqueixes estadístiques amb diferents iniciatives, com el documental “12 en meta” en el qual es mostren les històries inspiradores de dones per a les quals l'esport és una part fonamental de les seues vides.

Noticies relacionades

APP
OFICIAL

APP
OFICIAL